Аграрний тиждень. Україна
» » На міжнародній конференції обговорюють епізоотичну ситуацію в Європі
» » На міжнародній конференції обговорюють епізоотичну ситуацію в Європі

На міжнародній конференції обговорюють епізоотичну ситуацію в Європі


У німецькому місті Флезензеє проходить 25 міжнародна конференція Регіональної комісії Міжнародного епізоотичного бюро по Європі (МЕБ). У цьому важливому заході, який триватиме до кінця тижня, бере участь Голова Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Володимир Горжеєв.
Учасники конференції обмінюються інформацією щодо епізоотичного стану в своїх країнах, переглядають та ухвалюють нові стандарти, які стосуються контролю, попередження та недопущення захворювань тварин, благополуччя тварин, обговорюють питання торгівлі продукцією тваринного походження, корегують діючі проекти контролю та боротьби з чумою свиней.
Голова Держветфітослужби України Володимир Горжеєв проінформує делегатів конференції про епізоотичну ситуацію та зоосанітарний стан в нашій країні, проведе робочі зустрічі з метою налагодження зв"язків та вирішення питань співробітництва з ветеринарними службами інших держав.

Наша довідка. Всесвітня організація охорони здоров"я тварин (Міжнародне епізоотичне бюро – МЕБ) – це міжурядова організація, яка об"єднує 178 країн. З 1994 року Україна є учасницею МЕБ.





Схожі новини
  • Українська делегація бере участь у 81-й Генеральній сесії Асамблеї делегатів Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин МЕБ
  • Держветфітослужба витрачає половину бюджету на боротьбу зі сказом
  • Вітчизняні ветеринари ліквідували майже всі найнебезпечніші хвороби тварин в Україні
  • Держветфітослужба продовжує заходи, щоб не допустити спалах АЧС
  • Укрпродукцію птахівництва від виходу на євроринок відділяють формальні процедури

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.