Аграрний тиждень. Україна
» » На Полтавщині будуть покращувати якість аграрної освіти
» » На Полтавщині будуть покращувати якість аграрної освіти

На Полтавщині будуть покращувати якість аграрної освіти


Заступник голови облдержадміністрації Володимир Замикула провів оперативну нараду з питань вдосконалення підготовки кадрів для агропромислового комплексу Полтавської області.

Як зазначив заступник голови облдержадміністрації, сьогодні необхідно відпрацювати чіткий план організаційних заходів, спрямованих на підвищення якості підготовки спеціалістів для галузі АПК, на 2013 рік.

Поряд з цим розробці такого плану повинна передувати робота з конкретного визначення потреби Полтавської державної аграрної академії у засобах матеріально-технічного забезпечення, які дозволять забезпечити виконання поставлених завдань – підготовці висококваліфікованих спеціалістів, що відповідають найсучаснішим вимогам ринку праці.

У зв'язку з цим заступником голови облдержадміністрації дано доручення керівництву Полтавської державної агарної академії відпрацювати переліки необхідних інформаційних матеріалів, лабораторного обладнання, програмного забезпечення тощо, врахувавши при цьому потреби всіх факультетів для забезпечення комплексної підготовки фахівців за всіма спеціальностями.





Схожі новини
  • Цього року на Сорочинському ярмарку працюватиме „аграрне містечко”
  • Жнива на Полтавщині розпочнуться за два тижні
  • Микола Присяжнюк перебуває з робочою поїздкою на Полтавщині
  • У цьому році на Полтавщині придбали сільгосптехніки на 52 млн. грн. більше, ніж минулоріч
  • Фахівці почали розробляти проект Державної програми розвитку вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.