Аграрний тиждень. Україна
» » Розробляються механізми, що унеможливлять корупційні схеми при надходженні державної допомоги аграріям
» » Розробляються механізми, що унеможливлять корупційні схеми при надходженні державної допомоги аграріям

Розробляються механізми, що унеможливлять корупційні схеми при надходженні державної допомоги аграріям



Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк неодноразово заявляв, що бере під особистий контроль викорінення корупції з аграрної сфери. У зв’язку з тим, що на сьогодні запроваджено цілу низку нових видів адресної державної допомоги, це питання набуває особливого значення.
Тільки за поточний рік було впроваджено низку державних програм, що спрямовані на підтримку сільгоспвиробників та господарств населення. Однак, непоодинокими є випадки, коли виробники не поспішають скористатися цією допомогою, в тому числі й через обтяжливі бюрократичні процедури її оформлення на місцях та побоювання додаткових перевірок після отримання державної допомоги.
Міністр підкреслив, що розробка нових механізмів дасть змогу уникнути ризиків невчасного та нецільового використання коштів.
«Мінагрополітики наразі аналізує механізм проходження коштів від Міністерства до безпосередніх отримувачів, оцінюються можливості впровадження таких механізмів, що дадуть змогу прискорити проходження коштів та унеможливити їх нецільове використання,» - сказав Міністр.
Микола Присяжнюк додав, що за результатами будуть вноситися відповідні зміни до порядків використання коштів за програмами.





Схожі новини
  • Микола Присяжнюк: Викорінення корупційних схем перебуває на моєму особистому контролі
  • Присяжнюк: До кінця липня селяни отримають ще понад 8 млн грн. за утримання молодняку ВРХ
  • Микола Присяжнюк взяв під особистий контроль викорінення корупції з аграрної сфери
  • Микола Присяжнюк взяв під особистий контроль викорінення корупції з аграрної сфери
  • М.Присяжнюк сподівається, що фермерських бунтів не буде

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.