Аграрний тиждень. Україна
» » У Херсонській області викрито ОЗУ працівників рибоохорони
» » У Херсонській області викрито ОЗУ працівників рибоохорони

У Херсонській області викрито ОЗУ працівників рибоохорони


Прокуратурою Херсонської області порушено кримінальну справу за фактом отримання хабара й зловживання службовим становищем стосовно організованого злочинного угрупування з трьох посадовців Генічеського територіального відділу Азовського державного басейнового управління охорони, використання й відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі прокуратури Херсонської області, учасники зазначеного угрупування з листопада 2011 року по липень 2012 року незаконно створювали умови для безперешкодного вилову водних живих ресурсів у акваторії Азовського моря, систематично отримуючи за це грошові винагороди.

В результаті проведених правоохоронними органами слідчих і оперативно-розшукових заходів задокументовано факти отримання злочинним угрупуванням хабарів на суму понад 170 тис. грн.





Схожі новини
  • До кінця зими у Криму заборонили вилов морської риби
  • Посадовці Держкомзему передали у приватну власність 1,5 га земель водного фонду
  • Стосовно службовців підприємства "Хліб України" порушено кримінальну справу
  • З Аграрного фонду вкрали 14 тисяч тонн кукурудзи
  • Державне агентство рибного господарства України оголошує конкурс

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.