Аграрний тиждень. Україна
» » На Міжнародному економічному форумі у Львові будуть розглянуті перспективи розвитку агробізнесу
» » На Міжнародному економічному форумі у Львові будуть розглянуті перспективи розвитку агробізнесу

На Міжнародному економічному форумі у Львові будуть розглянуті перспективи розвитку агробізнесу


На ХІІ Міжнародному економічному форумі "Стратегії. Інвестиції. Співробітництво" у Львові будуть розглянуті перспективи розвитку агробізнесу. Форум цього року відбудеться 12 жовтня в конференц-залах стадіону "Арена Львів". Засновник групи компаній "Шувар" Роман Федишин у своїй доповіді висвітлить тему оптових ринків сільськогосподарської продукції, як ключового елементу інфраструктури аграрного ринку. Голова Велико-Ком'ятської сільської ради, що у Закарпатській області, Наталія Костелеба-Веремчук розкаже про специфіку агровиробництва в умовах малоземелля. На форумі також обговорять інвестиції в агробізнес, розвиток фермерських господарств, зокрема буде презентовано посібник "Сільськогосподарська кооперація в Галичині: історія, сучасність, перспективи".





Схожі новини
  • Успішний розвиток агробізнесу України можливий через бізнес-освіту
  • ПРО УЧАСТЬ ІНСТИТУТУ ТВАРИННИЦТВА СТЕПОВИХ РАЙОНІВ ІМЕНІ М.Ф. ІВАНОВА “АСКАНІЯ-НОВА” У МІЖНАРОДНОМУ ІНВЕСТИЦІЙНОМУ ФОРУМІ “ТАВРІЙСЬКІ ГОРИЗОНТИ: ПРИВАБЛИВІСТЬ, СПІВПРАЦЯ, ІНВЕСТИЦІЇ, ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК”
  • У жовтні в Ялті на Чорноморському Економічному Форумі обговорять перспективи розвитку Чорноморського басейну
  • АПК УКРАЇНИ: ВПЛИВ ДЕРЖАВИ І РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ
  • Крим має потенціал для збільшення виробництва сільгосппродукції до 3 млрд дол. на рік

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.