Аграрний тиждень. Україна
» » Держземагентство: До бюджетів надійшло майже 60 млн. грн. відшкодування втрат
» » Держземагентство: До бюджетів надійшло майже 60 млн. грн. відшкодування втрат

Держземагентство: До бюджетів надійшло майже 60 млн. грн. відшкодування втрат


Цього року бюджети різних рівнів поповнилися на 58,5 млн. грн., що надійшли у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

На освоєння земель для сільськогосподарських та лісогосподарських потреб використано 1,9 млн. грн., на поліпшення сільськогосподарських та лісогосподарських угідь – 3,4 млн. грн., на розроблення робочих проектів землеустрою з охорони земель – 1,3 млн. грн., на проведення заходів з охорони земель відповідно до робочих проектів землеустрою – 4,7 млн. грн. Також 13 млн. грн. використано на проведення нормативної грошової оцінки земель, 9,2 млн. грн. - на розмежування земель державної та комунальної власності і 15,9 млн. грн. - на інвентаризацію земель.

З початку року із сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва вилучено 1250,91 га земель. З них: 1217,21 га (97,3%) – сільськогосподарські угіддя та 33,70 га (2,7%) – лісові угіддя. Нараховано втрати сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва у сумі 72,1 млн. гривень.

На сьогодні в Україні на спеціальних рахунках відповідних місцевих рад знаходиться 559,4 млн. грн., з них на депозитних рахунках в установах банку 213,1 млн. грн., що надійшли в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва.






Схожі новини
  • До бюджетів надійшло 55,9 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • До бюджетів різних рівнів надійшло 22,6 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • До бюджетів надійшло 8 млн. грн. як відшкодування втрат сільгоспвиробництва
  • Держземагентство: До бюджетів різних рівнів надійшло 7,9 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • До бюджетів надійшло 89,8 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- і лісогосподарського виробництва

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.