Аграрний тиждень. Україна
» » Вантажівку з 14 тоннами бразильського м’яса затримали на Сумщині
» » Вантажівку з 14 тоннами бразильського м’яса затримали на Сумщині

Вантажівку з 14 тоннами бразильського м’яса затримали на Сумщині


Два вантажних автомобілі затримали прикордонники відділу "Славгород" Сумського прикордонного загону спільно з митниками. Про це УНН повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Про можливе порушення на даному напрямку прикордонники дізналися заздалегідь. Одного з порушників, жителя Харківщини, який рухався автомобілем "КаМАЗ" у напрямку держрубежу, затримали між українським селом Мезенівка та російським Дробівка. Вантажівка була заповнена коробками з м’ясом бразильського виробництва вагою близько 14 тонн. Також на місці затримання було виявлено ще один автомобіль "КаМАЗ", завантажений електрообладнанням (перфоратори, дрилі) та дрібною побутовою технікою (фени, плойки). Наразі ведуться пошуки власника вантажівки та товару.

Автомобілі, вантаж та затриманого передали співробітникам митниці. Попередня сума оцінки разом з транспортними засобами склала 1 млн 600 тисяч гривень.





Схожі новини
  • 720 кг контрабандного м’яса затримали митники на українсько-російському кордоні
  • Українець незаконно віз до Росії майже півтонни м’яса
  • Через Україну намагалися перемістити до Росіії 10 тонн бразильського м'яса
  • Через Україну намагалися перемістити до Росіії 10 тонн бразильського м'яса
  • Прикордонники не пропустили до Росії українських бджіл

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.