Аграрний тиждень. Україна
» » Депутати не змогли узгодити склад ради земельного банку
» » Депутати не змогли узгодити склад ради земельного банку

Депутати не змогли узгодити склад ради земельного банку


Комітет Верховної Ради з питань фінансів, банківської діяльності, митної та податкової політики рекомендує парламенту ухвалити законопроект про внесення змін до пункту 4 розділу 21 "Прикінцеві та перехідні положення" Митного кодексу України щодо звільнення від оподаткування ввізним митом товарів, що ввозять на митну територію України у рамках реалізації проектів за рахунок міжнародної технічної допомоги в рамках ініціативи глобальної вісімки "Глобальне партнерство проти розповсюдження зброї та матеріалів масового знищення". Відповідне рішення ухвалено під час засідання комітету, передає кореспондент УНН.

Водночас, члени комітету на дійшли спільної думки відносно ухвалення постанови про призначення членів наглядової ради державного земельного банку. По даному питанню буде проведено додаткові консультації на рівні депутатських фракцій та груп.

Водночас, комітет рекомендував ВР ухвалити законопроект про прийняття поправок до статей угоди Міжнародного валютного фонду (реєстраційний номер 0283).

Також, комітет рекомендував до ухвалення парламентом законопроект про внесення змін до пункту 9 розділу 6 "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про депозитарну систему щодо казначейських зобов’язань України".

Нагадаємо, Міністерство фінансів України з 10 жовтня 2012 року розпочинає розміщення казначейських зобов’язань на пред’явника в документарній формі загальним обсягом 200 млн. доларів США із строком обігу 24 місяці, номінальною вартістю 500 доларів США, відсотковою ставкою 9,2% річних та сплатою купонів кожні шість місяців.





Схожі новини
  • У ВР запропонували новий механізм продовження мораторію на продаж земель
  • ВР не підтримала 2 законопроекти про продовження мораторію на продаж сільгоспземель
  • Законопроект „Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо подальшого адміністрування податків і зборів”
  • Комуністи пропонують продовжити мораторій на продаж сільськогосподарських земель
  • Кабміну дозволили формувати статутний капітал державного земельного банку

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.