Аграрний тиждень. Україна
» » Збори НААН задовольнили заяву Безуглого про складення повноважень президента академії
» » Збори НААН задовольнили заяву Безуглого про складення повноважень президента академії

Збори НААН задовольнили заяву Безуглого про складення повноважень президента академії


Після ряду корупційних скандалів щодо діяльності Президента НААН Миколи Безуглого аграрні науковці задовольнили заяву про відставку на загальних зборах Академії, які відбулися у Києві 30 жовтня.

Нагадаємо, що 15 жовтня 2012 року президент Національної аграрної академії Микола Безуглий звернувся із заявою до Президії НААН про дострокове припинення повноважень Президента у зв’язку із незадовільним станом здоров’я. 16 вересня на засіданні Президії НААН України цю заяву Миколи Безуглого було розглянуто і скликано позачергові збори НААН.

Виконання обов’язків Президента Національної академії аграрних наук України покладено на першого віце-президента НААН Василя Петриченка.

Президент НААН Микола Безуглий протягом останніх двох років був фігурантом корупційних скандалів, пов’язаних із розбазарюванням майна та земель науково-дослідних інститутів аграрної академії. Саме Безуглого вважають ідеологом та ініціатором минулорічного введення експортного мита та квотування зернових та автором корупційних схем у аграрній сфері.

Нагадаємо, що нещодавно через ряд корупційних дій Миколу Безуглого було звільнено з посади першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України.





Схожі новини
  • Задовольнили заяву
  • Постанова Президії Національної академії аграрних наук України від 16 жовтня 2012 року (Протокол № 16) "Про проведення позачергової сесії Загальних зборів Національної академії аграрних наук України"
  • Постанова Президії Національної академії аграрних наук України від 19 вересня 2012 року (протокол №13) "Про продовження реформування аграрної науки"
  • Про Загальні збори Відділення ветеринарної медицини та зоотехнії НААН
  • Миколу Безуглого висунуто кандидатом на посаду президента Національної академії аграрних наук України

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.