У Рівненській області завершують копати буряк: аграрії вже зібрали солодкі корені на площі 18,5 тис. гектарів при середній врожайності 374 ц/га. Місцеву сировину переробляють два цукрозаводи Рівненщини. Із нового врожаю вони вже виробили понад 54 тис. тонн солодкого продукту.
Водночас на Рівненщині завершують молотити пізні зернові: зібрали майже 133 тис. тонн кукурудзи на зерно, а також 16,5 тис. тонн сої. На підготовлених площах аграрії посіяли озимі культури. Цьогоріч під них відвели 133 тис. гектарів. Пшеницю посіяли на 98,5 тис. гектарів, жито — на 26,5 тис. гектарів, ячмінь — на 8 тис. гектарів, ріпак — на майже 22 тис. гектарів.