Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»У канадській свинині виявили сальмонелу
АТУ»Новини»У канадській свинині виявили сальмонелу

У канадській свинині виявили сальмонелу

26 листопад, Розділ Новини, переглядів 4 613

У ході лабораторних досліджень, проведених підвідомчими установами Россільгоспнагляду в рамках моніторингу безпеки імпортної продукції тваринного походження, в партіях свинини, що надійшла з Канади і Бельгії, встановлені відхилення за мікробіологічними показниками. Наприклад у свинині, виробленої на підприємстві Канади, виявлено сальмонелу. Про це УНН повідомили у Россільгоспнагляді.

При експертизі свинини, виробленої підприємствами Бельгії виявлено перевищення допустимих бактерій.

Нагадаємо, поточного року Россільгоспнагляд ввів режим посиленого лабораторного контролю щодо бельгійського підприємства EG 93/1 по причині виявлення небезпечних бактерій. В зв'язку з чим можливе введення тимчасових обмежень на поставки продукції, виробленої на даному підприємстві.

Крім того, в даний час вирішується питання про можливе введення режиму посиленої лабораторного контролю за продукцією канадського підприємства № 456 та бельгійського підприємства EG 93 по виявленої групи ризику.

Державні ветеринарні служби Канади і Бельгії будуть попереджені про факти виявлених порушень.





Схожі новини
  • В українській курятині знайшли шкідливі бактерії
  • Россільгоспнагляд виявив в українській курятині небезпечні бактерії
  • Россільгоспнагляд визнав небезпечною продукцію української компанії
  • У бразильській свинині виявлено невідповідність за мікробіологічними показниками
  • Россільгоспнагляд забракував мед однієї з українських компаній

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.