Аграрний тиждень. Україна
» » Землевпорядники провели оцінку земель понад 97% населених пунктів
» » Землевпорядники провели оцінку земель понад 97% населених пунктів

Землевпорядники провели оцінку земель понад 97% населених пунктів


Територіальні органи земельних ресурсів провели нормативну грошову оцінку земель у 28 957 населених пунктах, що становить 97,2% їх загальної кількості.

Зокрема, у Києві, Севастополі та населених пунктах Волинської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Одеської, Рівненської, Сумської та Черкаської областях ці роботи виконано у повному обсязі.

На завершальній стадії проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів у Полтавській (99,9%), Тернопільській (99,9%), Хмельницькій (99,4%), Кіровоградській (99,3%) областях, а найнижчі показники в Дніпропетровській (80,9%), Миколаївській (89,2%) і Херсонській (91%) областях.

Нормативна грошова оцінка земель несільськогосподарського призначення за межами населених пунктів загалом проведена на площі 530,50 тис. га, що складає 4,86% їх загальної площі.

«Ми маємо прискорити виконання робіт щодо проведення нормативної грошової оцінки земель як одного із головних економічних регуляторів земельних відносин, – зазначив Голова Державного агентства земельних ресурсів України Сергій Тимченко. – Адже оновлення показників економічної оцінки земель забезпечить збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів».





Схожі новини
  • В Україні завершено проведення первинної нормативної грошової оцінки земель населених пунктів
  • Нормативну грошову оцінку земель проведено у 99,8% населених пунктів
  • В Україні первинну нормативну грошову оцінку земель проведено у 29528 населених пунктах
  • В Україні завершуються роботи з проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів
  • У Держземагентстві кажуть, що оцінка земель в Україна практично завершена

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.