Аграрний тиждень. Україна
» » Землевпорядники Черкащини зареєстрували 31 тис. договорів оренди землі
» » Землевпорядники Черкащини зареєстрували 31 тис. договорів оренди землі

Землевпорядники Черкащини зареєстрували 31 тис. договорів оренди землі


У 2012 році територіальні підрозділи Держземагентства у Черкаській області видали громадянам понад 18 тис. державних актів на право власності на земельну ділянку, що на 1,5 тис. більше, ніж у 2011 році, повідомляють у Головному управлінні Держземагентства області. Також фахівці зареєстрували 31 тис. договорів оренди землі, що на 9 тис. більше, ніж у минулому році.
На сьогодні в регіоні ліквідовано черги за отриманням громадянами правовстановлюючих документів на землю. Задля прискорення видачі документів Головне управління Держземагентства у області зобов’язало територіальні підрозділи провести інвентаризацію підготовлених до реєстрації та видачі правовстановлюючих документів у кожній сільській раді. Наразі землевпорядники складають списки громадян і графіки виїзду в сільські ради. Відповідно до графіків землевпорядники виїзджатимуть у населені пункти для здійснення державної реєстрації та видачі державних актів на землю.





Схожі новини
  • Минулого року на Полтавщині землевпорядники видали 119,4 тис. правовстановлюючих документів
  • Землевпорядники Херсонщині видали близько 17,3 тисячі державних актів на землю
  • Землевпорядники Львівщини видали близько 67 тис. держактів на землю
  • Землевпорядники Львівщини видали близько 67 тис. держактів на землю
  • В Україні з початку року видано 624,9 тис. держактів на землю

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.