Аграрний тиждень. Україна
» » Підтримка ЗМІ корпоративного руху на селі на Львівщині
» » Підтримка ЗМІ корпоративного руху на селі на Львівщині

Підтримка ЗМІ корпоративного руху на селі на Львівщині


З пропозицією підтримати корпоративний рух на селі до районних засобів масової інформації звернувся голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк на урочистому підведенні підсумків регіональної програми підтримки ЗМІ, котрі відбулися 26 грудня у Львівській облраді.

Про це повідомляє Lviv.tv.

«Ви перебуваєте найближче до села, знаєте безліч його проблем. Тому, якщо саме ви розповісте про можливості його розвитку, розвієте страхи селян перед кооперативними об’єднаннями та організацією такого бізнесу – село матиме нагоду зажити новим життям», – зазначив голова ОДА.

Михайло Костюк наголосив, що влада всіляко сприятиме селянам у розвитку кооперативного руху, зокрема, допомагатиме в організації стартових видатків, створенні документації, напрацюванні програм тощо.

Голова ОДА також розповів, що в області у приватному володінні є ще близько 200 тис.га землі, котру власникам потрібно зберегти, об’єднуючись у кооперативи.

«Ми можемо робити багато проектів, будувати дороги, стадіони аеропорти і таке інше, але враховуючи той стан, в якому перебувають сільські території, безробіття, безліч соціальних проблем, я б хотів, щоб цей комплекс добрих справ ми перенесли в село. Ми хочемо, щоб села зажили новим життям, запрацювали будинки просвіти і найголовніше, щоб там була робота. Нам слід берегти наш край», – резюмував Михайло Костюк.





Схожі новини
  • Присяжнюк: Посилення взаємодії з місцевою владою пришвидшить розвиток кооперативного руху на селі
  • Присяжнюк: Посилення взаємодії з місцевою владою пришвидшить розвиток кооперативного руху на селі
  • Присяжнюк: Створення кооперативів зупинить зникнення сіл з карти України
  • Експерти: «Створення кооперативів сприятиме вирішенню більшості проблем сільських територій»
  • Микола Присяжнюк: «Ініціатива «Рідне село» покликана мінімізувати урбанізацію та підтримати сільських голів»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.