Аграрний тиждень. Україна
» » Виручені півмільйона за ялинки підуть на відновлення зелених насаджень Криму
» » Виручені півмільйона за ялинки підуть на відновлення зелених насаджень Криму

Виручені півмільйона за ялинки підуть на відновлення зелених насаджень Криму


У Криму напередодні Нового року продано понад 7,5 тисячі ялинок і сосен, а виручені півмільйона гривень підуть на відтворення зелених насаджень на півострові, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу Республіканського комітету АРК з лісового і мисливського господарства.

«Напередодні Нового року в Криму продано 7557 ялинок і сосен, середня ціна яких становила 50-53 грн за метр», - повідомили у прес-службі лісового відомства АРК.

За даними Рескому, за реалізовані в передноворічні дні дерева лісники Криму виручили 561,7 тис. грн, які буде спрямовано на проведення робіт із відтворення зелених насаджень на півострові.

Відомством також відзначено, що у передноворічні дні лісники разом із співробітниками МВС і екологами провели 63 рейди з перевірки законності перевезення і торгівлі ялинками і соснами.

За підсумками рейдів було вилучено 136 незаконно зрубаних «лісових красунь». До адміністративної відповідальності притягнуто 45 осіб. Сума штрафів, накладених на порушників, становила 3083 грн.





Схожі новини
  • Незаконно зрубана ялинка обійдеться українцям в 170 грн
  • Держпідприємства Прикарпаття уже реалізували понад 21 тис. новорічних ялинок
  • Лісники Херсонщини вже заготовили до свят третину новорічних сосен
  • Крадіїв ялинок у лісах Львівщини відтепер затримує «Беркут»
  • Лісництва Тернопільщини готові реалізувати понад 260 тисяч хвойних дерев

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.