Аграрний тиждень. Україна
» » Затверджені нові правила охорони праці для виноробів
» » Затверджені нові правила охорони праці для виноробів

    Затверджені нові правила охорони праці для виноробів


    Тепер винороби користуватимуться новими правилами охорони праці.

    Як повідомляє прес-служба Держпідприємництва, правила охорони праці для виноробного виробництва були затверджені наказом Міністерства надзвичайних ситуацій України від 26.11.2012 р.

    Зазначені Правила поширюються на всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності та організаційно-правової форми, що провадять діяльність із виробництва виноградних та інших плодово-ягідних вин. Правила є обов'язковими для виконання і працівниками, і роботодавцями.

    Окремими розділами документа прописано низку вимог:
    - загальні вимоги;
    - щодо безпеки виробничого обладнання та організації робочих місць;
    - щодо безпеки технологічних процесів;
    - щодо охорони праці для виноробних виробництв, розміщених у підземних гірничних виробках.

    До цього на території України застосовувалися Правила ще часів СРСР. Так винороби користувалися Правилами з техніки безпеки і виробничої санітарії у виноробній промисловості, затвердженими Міністерством харчової промисловості СРСР у 1980 році, та Правилами техніки безпеки і виробничої санітарії для підприємств виноробної промисловості, які розміщені в підземних гірничих виробках, затвердженими Міністерством харчової промисловості у 1984 році.





    Схожі новини
  • Львівські рятувальники посилили контроль пожежної безпеки під час жнивної кампанії
  • Держсільгоспінспекція дбає про безпеку праці на сільгосппідприємствах
  • Литвин про харчову продукцію: добре, бо українське
  • Держсільгоспінспекція посилює безпеку праці під час польових робіт
  • Рівень смертності серед працівників агропромислового комплексу зріс на 9%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Затверджені нові правила охорони праці для виноробів


Тепер винороби користуватимуться новими правилами охорони праці.

Як повідомляє прес-служба Держпідприємництва, правила охорони праці для виноробного виробництва були затверджені наказом Міністерства надзвичайних ситуацій України від 26.11.2012 р.

Зазначені Правила поширюються на всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності та організаційно-правової форми, що провадять діяльність із виробництва виноградних та інших плодово-ягідних вин. Правила є обов'язковими для виконання і працівниками, і роботодавцями.

Окремими розділами документа прописано низку вимог:
- загальні вимоги;
- щодо безпеки виробничого обладнання та організації робочих місць;
- щодо безпеки технологічних процесів;
- щодо охорони праці для виноробних виробництв, розміщених у підземних гірничних виробках.

До цього на території України застосовувалися Правила ще часів СРСР. Так винороби користувалися Правилами з техніки безпеки і виробничої санітарії у виноробній промисловості, затвердженими Міністерством харчової промисловості СРСР у 1980 році, та Правилами техніки безпеки і виробничої санітарії для підприємств виноробної промисловості, які розміщені в підземних гірничих виробках, затвердженими Міністерством харчової промисловості у 1984 році.





Схожі новини
  • Львівські рятувальники посилили контроль пожежної безпеки під час жнивної кампанії
  • Держсільгоспінспекція дбає про безпеку праці на сільгосппідприємствах
  • Литвин про харчову продукцію: добре, бо українське
  • Держсільгоспінспекція посилює безпеку праці під час польових робіт
  • Рівень смертності серед працівників агропромислового комплексу зріс на 9%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.