Аграрний тиждень. Україна
» » Тваринництво на „Агро-2008”
» » Тваринництво на „Агро-2008”

    Тваринництво на „Агро-2008”


    Галузі тваринництва традиційно будуть представлені у павільйоні 12 (стенди вітчизняних та іноземних підприємств, фірм та об’єднань), а також натурним показом тварин та обладнання для тваринництва на відкритих і закритих площах біля цього павільйону.

     

    Основна ідеологія експозиції – формування конкурентноздатного тваринництва через впровадження у виробництво сучасних технологічних і селекційних досягнень.

    Молочне скотарство. Експозиція буде представлена живими тваринами найбільш поширених і локальних порід, які розводяться на території України, технологічним обладнанням для утримання й доїння молочної худоби, сучасними технологіями з відтворення поголів’я.

    На «Агро» тварин привезуть з 39 господарств усіх регіонів України: 46 корів-рекордисток та 69 голів племінного молодняку 9 порід. Найбільш представлені будуть голштинська, українські чорно- та червоно-рябі молочні, симентальська та українська червона молочна породи. Біля тварин відвідувачі зможуть ознайомитися з інформацією щодо характеристики порід, найбільш оптимальних технологій утримання й годівлі, досвідом роботи кращих господарств.

    Поруч провідні вітчизняні та іноземні фірми демонструватимуть технологічне обладнання для утримання і доїння молочної худоби, техніку для збирання та приготування кормів.

    В павільйоні № 12 в експозиції НО „Укрплемоб’єднання” та ДНВК „Селекція” відвідувачам представлять новинки в організації відтворення поголів’я, інформацію щодо розвитку галузі молочного скотарства, нададуть допомогу з питань реалізації або придбання племінних ресурсів.

    М’ясне скотарство. Галузь представлятимуть 19 господарств, які експонуватимуть поголів’я великої рогатої худоби спеціалізованих м’ясних порід: 45 голів 10 порід і типів. Біля експозиції кожного господарства можна буде ознайомитися з класичними ресурсо- та енергозберігаючими технологіями ведення галузі та досвідом їх роботи.

    В 12 павільйоні в експозиції галузевої асоціації „М’ясне скотарство”, яка об’єднує всі господарства України, що займаються племінним м’ясним скотарством, відвідувачі одержать рекомендації та поради фахівців, ознайомляться з ходом виконання програми розвитку м’ясного скотарства, отримають консультації з питань бюджетної фінансової підтримки галузі.

    11 червня в 12 павільйоні з 14.15 до 16.15 відбудеться семінар «День м’ясного скотарства».

    Свинарство. Як одна з найбільш розвинених галузей, свинарство буде широко представлено як живими тваринами, так і технологічним обладнанням для їх утримання. Цьогоріч 25 господарств демонструватимуть як чистопородне поголів’я, так і помісних тварин для промислового виробництва свинини. Найбільш широкою буде експозиція великої білої породи вітчизняної та імпортної селекції.

    Селекційні досягнення у свинарстві демонструватимуться як дорослим поголів’ям, так і ремонтним молодняком. Біля експозиції господарств можна буде побачити сучасні технології та обладнання не лише для утримання тварин, але й для елементів ведення промислового свинарства.

    Відвідувачі зможуть одержати будь-яку інформацію щодо галузі свинарства у спеціалістів корпорації „Тваринпром” та господарств-учасників, експозиції яких розташовуватимуться біля тварин та в 12 павільйоні.

    По закінченню роботи виставки, біля павільйону бажаючі зможуть придбати племінних поросят.

    Семінар «День свинарства» проведе корпорація «Тваринпром» 11 червня в 12 павільйоні з 9.00 до 10.30.

    Вівчарство. Експозиція галузі буде сформована з племінних овець усіх напрямів продуктивності: вовнових, вовново-м’ясних, м’ясних, овчинних та смушкових порід. 15 господарств демонструватимуть кращих тварин порід, що розводяться в Україні. Тож відвідувачі зможуть одержати інформацію щодо характеристик порід, досвіду роботи та технологічних елементів, а в експозиції корпорації „Укрплемзаводи” – поради фахівців та допомогу у придбанні тварин.

    Біля експозиції бажаючі зможуть придбати вироби з вівчарської продукції.

    Птахівництво. Цю галузь представлятимуть асоціація „Союз птахівників України”, ВНО „Укрптахопром” та 22 господарства і фірми. Відвідувачі зможуть побачити сучасні генотипи птиці як для промислових цілей, так і для розведення в особистих господарствах, отримати вичерпну інформацію та консультації з питань утримання, годівлі та придбання молодняку, поради щодо кращих технологічних рішень ведення галузі.

    В експозиції можна буде ознайомитися і з елементами технології ведення бройлерного виробництва, зразками обладнання для виробництва яєць та м’яса птиці.

    На виставці провідні племгосподарства продаватимуть молодняк птиці.

    10 червня в 12 павільйоні з 15.00 до 16.30 відбудеться нарада асоціації «Союз птахівників України» щодо ситуації на ринку яєць курячих харчових та м’яса птиці, а також перспектив подальшого розвитку галузі птахівництва України.

    12 червня в цьому ж павільйоні з 9.00 до 10.30 відбудеться семінар корпорації «Укрптахопром» на тему «Яйця курячі харчові та яйцепродукти. Їх харчова цінність і культура споживання».

    Конярство. Будуть представлені всі породи коней, що розводяться в Україні. 10 червня на вивідному колі заплановано проведення показових виступів кіннотників, зокрема виступи спортсменів вищої школи верхової їзди.

    В експозиції асоціації "Союз кіннотників України” можна буде одержати інформацію про галузь конярства, характеристики порід, ознайомитися з досвідом роботи кінних заводів та іподромів.

    Бджільництво. Галузь представлять „Укрбджолопром” і 18 племінних господарств, наукових установ та виробників обладнання для бджільництва. В 12 павільйоні на стенді асоціації можна буде ознайомитися зі станом галузі, одержати консультації й поради, отримати вичерпну інформацію щодо племінної бази галузі, побачити і придбати друковані видання з бджільництва.

    На відкритих площах бажаючі ознайомляться з сучасними технологіями ведення бджільництва. Більше 70 приватних пасічників запропонують весь асортимент продукції бджільництва. Можна буде купити необхідне обладнання, бджолині пакети та маток.

    Звірівництво та кролівництво. Цю галузь представлять провідні підприємства та приватні власники, що займаються розведенням кролів, нутрій, норок, лисиць, песців та шиншил. У фахівців можна буде дізнатися про сучасні технології ведення галузі, отримати поради та консультації, домовитися щодо придбання племінного молодняку. Крім цього, бажаючі зможуть придбати довідкову літературу, тварин та вироби з хутра.

    Племінна справа та ідентифікація тварин. Характеристику порід і типів сільськогосподарських тварин, вичерпну інформацію про Державний племінний реєстр, новинки нормативно-правового забезпечення племінної справи відвідувачі зможуть отримати на стенді Державного науково-виробничого концерну „Селекція”. За даними інформаційної бази спеціалісти концерну допоможуть підібрати виробників племінних ресурсів. Разом з фахівцями «Укрплемоб’єднання» та селекційних центрів, ознайомлять та запропонують сучасні генетичні ресурси, порадять щодо навчання профільних спеціалістів з відтворення поголів’я та ведення селекційно-племінної роботи.

    10 червня в 12 павільйоні з 11.00 до 13.00 відбудеться семінар НО «Укрплемоб’єднання» та ДНВК «Селекція» - «День селекції та відтворення сільськогосподарських тварин».

    На стенді ДП „Агенція з ідентифікації та реєстрації тварин” відвідувачі зможуть ознайомитися зі станом ведення ідентифікації, вимогами держави щодо її проведення, одержати консультації та поради.

    Переробна галузь. Молочну галузь представлятимуть Національна асоціація молочників України "Укрмолопром", Спілка молочних підприємств України та Асоціація українських виробників "Морозиво і заморожені продукти". Відвідувачі зможуть ознайомитися зі зразками продукції провідних виробників молочної продукції (молочнокислі продукти, сири тверді, сиркові вироби та десерти, морозиво).

    Бажаючим буде надана інформація щодо запровадження новітніх технологій у виробництві відповідних продуктів, закупівлі сучасного обладнання для переробних підприємств і холодильного обладнання для молока.

    Буде проведена презентація будівництва сучасного молокопереробного підприємства з потужним логістичним центром. Окремим проектом заплановано комплекс заходів з впровадження на ринок інноваційних продуктів для дітей.

     

                                        Департамент ринків тваринництва з головною державною племінною інспекцією





    Схожі новини
  • XXIV Міжнародна агропромислова виставка Агро – 2012
  • Виставкові заходи «Агро-2009»
  • Інформація щодо проведення технічної експозиції на ХІХ Міжнародній агропромисловій виставці-ярмарку «АГРО-2007»
  • ТВАРИННИЦТВО НА «АГРО-2007»
  • ВІТЧИЗНЯНЕ РОСЛИННИЦТВО НА «АГРО-2007»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Тваринництво на „Агро-2008”


Галузі тваринництва традиційно будуть представлені у павільйоні 12 (стенди вітчизняних та іноземних підприємств, фірм та об’єднань), а також натурним показом тварин та обладнання для тваринництва на відкритих і закритих площах біля цього павільйону.

 

Основна ідеологія експозиції – формування конкурентноздатного тваринництва через впровадження у виробництво сучасних технологічних і селекційних досягнень.

Молочне скотарство. Експозиція буде представлена живими тваринами найбільш поширених і локальних порід, які розводяться на території України, технологічним обладнанням для утримання й доїння молочної худоби, сучасними технологіями з відтворення поголів’я.

На «Агро» тварин привезуть з 39 господарств усіх регіонів України: 46 корів-рекордисток та 69 голів племінного молодняку 9 порід. Найбільш представлені будуть голштинська, українські чорно- та червоно-рябі молочні, симентальська та українська червона молочна породи. Біля тварин відвідувачі зможуть ознайомитися з інформацією щодо характеристики порід, найбільш оптимальних технологій утримання й годівлі, досвідом роботи кращих господарств.

Поруч провідні вітчизняні та іноземні фірми демонструватимуть технологічне обладнання для утримання і доїння молочної худоби, техніку для збирання та приготування кормів.

В павільйоні № 12 в експозиції НО „Укрплемоб’єднання” та ДНВК „Селекція” відвідувачам представлять новинки в організації відтворення поголів’я, інформацію щодо розвитку галузі молочного скотарства, нададуть допомогу з питань реалізації або придбання племінних ресурсів.

М’ясне скотарство. Галузь представлятимуть 19 господарств, які експонуватимуть поголів’я великої рогатої худоби спеціалізованих м’ясних порід: 45 голів 10 порід і типів. Біля експозиції кожного господарства можна буде ознайомитися з класичними ресурсо- та енергозберігаючими технологіями ведення галузі та досвідом їх роботи.

В 12 павільйоні в експозиції галузевої асоціації „М’ясне скотарство”, яка об’єднує всі господарства України, що займаються племінним м’ясним скотарством, відвідувачі одержать рекомендації та поради фахівців, ознайомляться з ходом виконання програми розвитку м’ясного скотарства, отримають консультації з питань бюджетної фінансової підтримки галузі.

11 червня в 12 павільйоні з 14.15 до 16.15 відбудеться семінар «День м’ясного скотарства».

Свинарство. Як одна з найбільш розвинених галузей, свинарство буде широко представлено як живими тваринами, так і технологічним обладнанням для їх утримання. Цьогоріч 25 господарств демонструватимуть як чистопородне поголів’я, так і помісних тварин для промислового виробництва свинини. Найбільш широкою буде експозиція великої білої породи вітчизняної та імпортної селекції.

Селекційні досягнення у свинарстві демонструватимуться як дорослим поголів’ям, так і ремонтним молодняком. Біля експозиції господарств можна буде побачити сучасні технології та обладнання не лише для утримання тварин, але й для елементів ведення промислового свинарства.

Відвідувачі зможуть одержати будь-яку інформацію щодо галузі свинарства у спеціалістів корпорації „Тваринпром” та господарств-учасників, експозиції яких розташовуватимуться біля тварин та в 12 павільйоні.

По закінченню роботи виставки, біля павільйону бажаючі зможуть придбати племінних поросят.

Семінар «День свинарства» проведе корпорація «Тваринпром» 11 червня в 12 павільйоні з 9.00 до 10.30.

Вівчарство. Експозиція галузі буде сформована з племінних овець усіх напрямів продуктивності: вовнових, вовново-м’ясних, м’ясних, овчинних та смушкових порід. 15 господарств демонструватимуть кращих тварин порід, що розводяться в Україні. Тож відвідувачі зможуть одержати інформацію щодо характеристик порід, досвіду роботи та технологічних елементів, а в експозиції корпорації „Укрплемзаводи” – поради фахівців та допомогу у придбанні тварин.

Біля експозиції бажаючі зможуть придбати вироби з вівчарської продукції.

Птахівництво. Цю галузь представлятимуть асоціація „Союз птахівників України”, ВНО „Укрптахопром” та 22 господарства і фірми. Відвідувачі зможуть побачити сучасні генотипи птиці як для промислових цілей, так і для розведення в особистих господарствах, отримати вичерпну інформацію та консультації з питань утримання, годівлі та придбання молодняку, поради щодо кращих технологічних рішень ведення галузі.

В експозиції можна буде ознайомитися і з елементами технології ведення бройлерного виробництва, зразками обладнання для виробництва яєць та м’яса птиці.

На виставці провідні племгосподарства продаватимуть молодняк птиці.

10 червня в 12 павільйоні з 15.00 до 16.30 відбудеться нарада асоціації «Союз птахівників України» щодо ситуації на ринку яєць курячих харчових та м’яса птиці, а також перспектив подальшого розвитку галузі птахівництва України.

12 червня в цьому ж павільйоні з 9.00 до 10.30 відбудеться семінар корпорації «Укрптахопром» на тему «Яйця курячі харчові та яйцепродукти. Їх харчова цінність і культура споживання».

Конярство. Будуть представлені всі породи коней, що розводяться в Україні. 10 червня на вивідному колі заплановано проведення показових виступів кіннотників, зокрема виступи спортсменів вищої школи верхової їзди.

В експозиції асоціації "Союз кіннотників України” можна буде одержати інформацію про галузь конярства, характеристики порід, ознайомитися з досвідом роботи кінних заводів та іподромів.

Бджільництво. Галузь представлять „Укрбджолопром” і 18 племінних господарств, наукових установ та виробників обладнання для бджільництва. В 12 павільйоні на стенді асоціації можна буде ознайомитися зі станом галузі, одержати консультації й поради, отримати вичерпну інформацію щодо племінної бази галузі, побачити і придбати друковані видання з бджільництва.

На відкритих площах бажаючі ознайомляться з сучасними технологіями ведення бджільництва. Більше 70 приватних пасічників запропонують весь асортимент продукції бджільництва. Можна буде купити необхідне обладнання, бджолині пакети та маток.

Звірівництво та кролівництво. Цю галузь представлять провідні підприємства та приватні власники, що займаються розведенням кролів, нутрій, норок, лисиць, песців та шиншил. У фахівців можна буде дізнатися про сучасні технології ведення галузі, отримати поради та консультації, домовитися щодо придбання племінного молодняку. Крім цього, бажаючі зможуть придбати довідкову літературу, тварин та вироби з хутра.

Племінна справа та ідентифікація тварин. Характеристику порід і типів сільськогосподарських тварин, вичерпну інформацію про Державний племінний реєстр, новинки нормативно-правового забезпечення племінної справи відвідувачі зможуть отримати на стенді Державного науково-виробничого концерну „Селекція”. За даними інформаційної бази спеціалісти концерну допоможуть підібрати виробників племінних ресурсів. Разом з фахівцями «Укрплемоб’єднання» та селекційних центрів, ознайомлять та запропонують сучасні генетичні ресурси, порадять щодо навчання профільних спеціалістів з відтворення поголів’я та ведення селекційно-племінної роботи.

10 червня в 12 павільйоні з 11.00 до 13.00 відбудеться семінар НО «Укрплемоб’єднання» та ДНВК «Селекція» - «День селекції та відтворення сільськогосподарських тварин».

На стенді ДП „Агенція з ідентифікації та реєстрації тварин” відвідувачі зможуть ознайомитися зі станом ведення ідентифікації, вимогами держави щодо її проведення, одержати консультації та поради.

Переробна галузь. Молочну галузь представлятимуть Національна асоціація молочників України "Укрмолопром", Спілка молочних підприємств України та Асоціація українських виробників "Морозиво і заморожені продукти". Відвідувачі зможуть ознайомитися зі зразками продукції провідних виробників молочної продукції (молочнокислі продукти, сири тверді, сиркові вироби та десерти, морозиво).

Бажаючим буде надана інформація щодо запровадження новітніх технологій у виробництві відповідних продуктів, закупівлі сучасного обладнання для переробних підприємств і холодильного обладнання для молока.

Буде проведена презентація будівництва сучасного молокопереробного підприємства з потужним логістичним центром. Окремим проектом заплановано комплекс заходів з впровадження на ринок інноваційних продуктів для дітей.

 

                                    Департамент ринків тваринництва з головною державною племінною інспекцією





Схожі новини
  • XXIV Міжнародна агропромислова виставка Агро – 2012
  • Виставкові заходи «Агро-2009»
  • Інформація щодо проведення технічної експозиції на ХІХ Міжнародній агропромисловій виставці-ярмарку «АГРО-2007»
  • ТВАРИННИЦТВО НА «АГРО-2007»
  • ВІТЧИЗНЯНЕ РОСЛИННИЦТВО НА «АГРО-2007»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.