Аграрний тиждень. Україна
» » » День працівників харчової промисловості
» » » День працівників харчової промисловості

    День працівників харчової промисловості


    Ми, українці, любимо попоїсти. Хіба не так? Щодня ми товчемося на власних кухнях, аби побалувати себе чимось смачненьким. А щоб приготовані страви були смачними й корисними, нам допомагає ціла армія... харчовиків.

     

    Так, ціла армія людей, які виконують непросту і таку важливу для всіх місію – забезпечують кожного з нас хлібом і усім тим, що потрібне для нашого столу. А згадали ми про людей цієї професії тому, що у другу неділю жовтня (за указом Президента від 1995 року №714/95) вони, іхні сім’ї, а також студенти профільних закладів освіти відзначають своє професійне свято.

    Хлібопеки, кондитери, винороби, цукровики, олійники, пивовари... Трудові колективи цих та інших переробних галузей навіть у нелегкий для України період продовольчої кризи стабільно і динамічно нарощували обсяги виробництва, розширюючи асортимент продуктів харчування, працюють і працювали над підвищенням їх якості і екологічної чистоти, також конкурентоспроможності. Саме тому сьогодні продукції харчовиків України віддаємо перевагу не лише ми, вітчизняні споживачі, а й споживачі країн СНД і далекого зарубіжжя.

    За традицією, напередодні свята - Дня працівників харчової промисловості – в актовій залі Національного університету харчових технологій (м. Київ) зібрались представники галузі, аби поспілкуватися, порадіти за успіхи і досягення, пригадати молодість, привітати колег. Щирі слова привітання почули присутні на свою адресу від Президента України, Голови Верховної Ради України і Кабінету Міністрів України. Вони пролунали з вуст представників цих органів влади. Зокрема, керівництво держави висловило всім працівникам галузі глибоку шану і щиру вдячність за іхню сумлінну і самовіддану працю та вагомий внесок у розвиток агропромислового потенціалу нашої країни. Харчовикам, як годиться на святі, побажали міцного здоров’я, сімейного благополуччя, впевненості у майбутньому.

    Розпочинаючи церемонію нагородження кращих фахівців, заступник міністра аграрної політики Александр Сень ще раз наголосив: «Нехай втілюються у життя всі ваші задуми на радість вашим родинам, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту усього українського народу!» А потім з його рук спиртовики, хлібопеки, інші спеціалісти отримали нагрудні знаки Мінагрополітики «Знак пошани», грамоти Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Мінагрополітики та подяки профільного міністра.

    Святкового, піднесеного настрою учасникам свята додали солістка Київського національного академічного театру оперети Любов Сагат, солісти Національної опери України Петро та Павло Приймаки, солісти та керівники танцювального ансамблю «Сузір’я» Віталій та Катерина Салямон-Міхеєви, народні артисти України вокального квартету «Гетьман», танцювальний ансамбль «Сузір’я», поет- гуморист Олег Драчук, Народна артистка України Ольга Макаренко, театр пісні «Славія», студенти Національного університету харчових технологій Катерина Осадча, Валерія Фролова, Дмитро Голінський, Ірина Островська і танцювальне тріо Центру культурного та естетичного виховання Національного університету харчових технологій.

    Приєднуємося до всіх привітань харчовикам і ми, творчий колектив «Аграрного тижня. Україна». Нехай вам завжди здоровиться, і все, що ви виробляєте для українців, робиться вами з натхненням і гарним настроєм! Зі святом!

                                                                                                 Євгенія ІВАНОВА





    Схожі новини
  • №7-8(261)
  • №4 (259)
  • №42 (254)
  • №38 (250)
  • Молока стало меньше

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

День працівників харчової промисловості


Ми, українці, любимо попоїсти. Хіба не так? Щодня ми товчемося на власних кухнях, аби побалувати себе чимось смачненьким. А щоб приготовані страви були смачними й корисними, нам допомагає ціла армія... харчовиків.

 

Так, ціла армія людей, які виконують непросту і таку важливу для всіх місію – забезпечують кожного з нас хлібом і усім тим, що потрібне для нашого столу. А згадали ми про людей цієї професії тому, що у другу неділю жовтня (за указом Президента від 1995 року №714/95) вони, іхні сім’ї, а також студенти профільних закладів освіти відзначають своє професійне свято.

Хлібопеки, кондитери, винороби, цукровики, олійники, пивовари... Трудові колективи цих та інших переробних галузей навіть у нелегкий для України період продовольчої кризи стабільно і динамічно нарощували обсяги виробництва, розширюючи асортимент продуктів харчування, працюють і працювали над підвищенням їх якості і екологічної чистоти, також конкурентоспроможності. Саме тому сьогодні продукції харчовиків України віддаємо перевагу не лише ми, вітчизняні споживачі, а й споживачі країн СНД і далекого зарубіжжя.

За традицією, напередодні свята - Дня працівників харчової промисловості – в актовій залі Національного університету харчових технологій (м. Київ) зібрались представники галузі, аби поспілкуватися, порадіти за успіхи і досягення, пригадати молодість, привітати колег. Щирі слова привітання почули присутні на свою адресу від Президента України, Голови Верховної Ради України і Кабінету Міністрів України. Вони пролунали з вуст представників цих органів влади. Зокрема, керівництво держави висловило всім працівникам галузі глибоку шану і щиру вдячність за іхню сумлінну і самовіддану працю та вагомий внесок у розвиток агропромислового потенціалу нашої країни. Харчовикам, як годиться на святі, побажали міцного здоров’я, сімейного благополуччя, впевненості у майбутньому.

Розпочинаючи церемонію нагородження кращих фахівців, заступник міністра аграрної політики Александр Сень ще раз наголосив: «Нехай втілюються у життя всі ваші задуми на радість вашим родинам, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту усього українського народу!» А потім з його рук спиртовики, хлібопеки, інші спеціалісти отримали нагрудні знаки Мінагрополітики «Знак пошани», грамоти Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Мінагрополітики та подяки профільного міністра.

Святкового, піднесеного настрою учасникам свята додали солістка Київського національного академічного театру оперети Любов Сагат, солісти Національної опери України Петро та Павло Приймаки, солісти та керівники танцювального ансамблю «Сузір’я» Віталій та Катерина Салямон-Міхеєви, народні артисти України вокального квартету «Гетьман», танцювальний ансамбль «Сузір’я», поет- гуморист Олег Драчук, Народна артистка України Ольга Макаренко, театр пісні «Славія», студенти Національного університету харчових технологій Катерина Осадча, Валерія Фролова, Дмитро Голінський, Ірина Островська і танцювальне тріо Центру культурного та естетичного виховання Національного університету харчових технологій.

Приєднуємося до всіх привітань харчовикам і ми, творчий колектив «Аграрного тижня. Україна». Нехай вам завжди здоровиться, і все, що ви виробляєте для українців, робиться вами з натхненням і гарним настроєм! Зі святом!

                                                                                             Євгенія ІВАНОВА





Схожі новини
  • №7-8(261)
  • №4 (259)
  • №42 (254)
  • №38 (250)
  • Молока стало меньше

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.