Аграрний тиждень. Україна
» » Андрій Лапа посилив команду BINFIELD
» » Андрій Лапа посилив команду BINFIELD

Андрій Лапа посилив команду BINFIELD


Андрій Лапа обійняв посаду керівника відділу маркетингу компанії BINFIELD.

Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, Андрій Лапа має багаторічний досвід роботи в аграрній сфері. До цього він працював заступником керівника відділу маркетингу в компанії "Укравіт Агро", яка займається виробництвом і дистрибуцією ЗЗР та МКД.

"Я вдячний за довіру компанії BINFIELD та можливість побудувати ефективну систему маркетингу. Досвід роботи у великих національних компаніях дав чітке розуміння, що у кожного клієнта є певні потреби та очікування, і помилка може коштувати дуже дорого. Першочерговим завданням на новому місці є ознайомлення з перевагами цього бізнесу, створення нових схем комунікацій та налагодження системної роботи. Правильна системна робота виведе компанію на новий якісний рівень", - підкреслив Андрій Лапа.

Довідка. BINFIELD - офіційний імпортер і дистриб'ютор мінеральних добрив власної марки FERTIS світових лідерів ARVI FERTIS, ACHEMA, COMPO EXPERT GmbH і холдингу GRUPA AZOTY. Працює 8 років на ринку України.

proagro.com.ua





Схожі новини
  • Новини компаній: Bayer призначив нового керівника агропідрозділу в Україні
  • Як відбиратимуть директорів ДП?
  • Перші кроки виходу підприємства з кризи
  • В Аграрному фонді буде проведений фінансовий аудит, - Андрій Радченко
  • 1 лютого 2013 р., о 14:00 в інформаційному агентстві «Укрінформ» за адресою (вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна") відбудеться круглий ст

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.