В Україні станом на 9 вересня 2019 року виробничий сезон цукроваріння розпочало п'ять цукрових заводів.
Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу НАЦУ "Укрцукор", 1 вересня цукор почав виробляти "Радехівський цукор" (Радехівське виробництво), 3 вересня - ТзОВ "Радехівський цукор" (Хоростківське виробництво), а 5 вересня - ТзОВ "Радехівський цукор" (Чортківське виробництво).
Крім цього, 6 вересня до сезону цукроваріння приєдналась компанія "Цукорагропром" (філія "Яреськівський цукровий завод"), а 8 вересня - Гор-Пустоварівський цукровий завод.
Нагадаємо, що за прогнозами профільної асоціації, виробництво цукру в Україні 2019/20 маркетинговому році може скоротитися на 23-29% порівняно з попереднім сезоном і скласти 1,3-1,4 млн тонн.
proagro.com.ua