Аграрний тиждень. Україна
» » Відкриття ринку землі підтримує лише третина українців
» » Відкриття ринку землі підтримує лише третина українців

Відкриття ринку землі підтримує лише третина українців


Скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі й відкриття ринку родючих земель підтримує близько третини українців.

Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на "Українську правду", про це свідчать дослідження соціологічної служби Центру Разумкова.

Результати дослідження свідчать, що ухвалення закону про ринок землі і скасування мораторію на купівлю-продаж землі сільськогосподарського призначення до 1 грудня 2019 року підтримує 31% опитаних, а не підтримує 49,1%.

Ухвалення закону про детінізацію та легалізацію грального бізнесу до 1 грудня цього року підтримує 46,5% українців, а не підтримує 34,1%.

Ухвалення закону про детінізацію та легалізацію видобутку бурштину до 1 грудня підтримує 66,4% респондентів, а 13,6% - не підтримує.

Загалом опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах, за винятком Криму й окупованих територій Донецької та Луганської областей. Вибірка - багатоступенева, випадкова з квотним відбором респондентів на останньому етапі. Похибка не перевищує 2,3%.

proagro.com.ua





Схожі новини
  • Порошенко має сумнів щодо можливості відкриття ринку землі найближчим часом
  • Що думають аграрії про рынок землі
  • Більше половини власників паїв проти зняття мораторію на продаж сільгоспземель
  • У вівторок депутати продовжать мораторій на продаж землі?
  • Селяни не хочуть скасування мораторію на продаж землі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.