Аграрний тиждень. Україна
» » Залучення зовнішнього інвестування. Де взяти гроші на купівлю землі?
» » Залучення зовнішнього інвестування. Де взяти гроші на купівлю землі?

Залучення зовнішнього інвестування. Де взяти гроші на купівлю землі?



Існує безліч схем залучення зовнішніх інвесторів: входження в капітал, позикові кошти, створення партнерства.

Вибираючи з різноманітності інструментів, а також вступаючи в переговори з потенційними інвесторами, фаундер проекту повинен пам'ятати про ключові інтереси свого візаві: прибутковість і безпеку (збереження/повернення) інвестицій.

Можна виділити такі елементи успішної інвестиційної стратегії як підготовка бізнес-плану та аудит.

Залучення інвестора є ключовим етапом, однак відносити з ним у проекті також важливі. Обмін інформацією про реалізацію проекту, про освоєння фінансування, про проміжні фінансові показники, стратегічні сесії і обговорені заздалегідь схеми виходу з проекту - ось про що варто пам'ятати фаундеру, який хоче розвивати свій бізнес за рахунок залучення зовнішніх інвестицій.

Про всі вузькі моменти залучення зовнішнього інвестування та те, як це правильно робити, на V Аграрній Конференції Фінанси та податки в агробізнесі 2019, яка відбудеться 26 вересня у Києві, розповість адвокат, експерт з міжнародного корпоративного права CTRL LAW Юлія Курило.

З питань участі у наших подіях, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся до Інформаційної компанії "ПроАгро Груп":

proagro.com.ua





Схожі новини
  • Мінагрополітики та ФАО визначили пріоритети в рамках співпраці щодо покращення бізнес-клімату та залучення інвестицій в АПК
  • Олексій Павленко: відкриття зовнішніх ринків — один із прикладів втілення реформ
  • Арбузов: економіка країни тримається на сільському господарстві
  • Протягом минулого року залучення інвестицій у вітчизняний АПК збільшилося на 5,3%
  • П’ять пріоритетів АПК

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.