Аграрний тиждень. Україна
» » Гнідавський цукровий завод цього сезону зменшить обсяг перероблення буряків на 20%
» » Гнідавський цукровий завод цього сезону зменшить обсяг перероблення буряків на 20%

Гнідавський цукровий завод цього сезону зменшить обсяг перероблення буряків на 20%


Гнідавський цукровий завод цього сезону зменшить обсяг перероблення буряків на 20%

Гнідавський цукровий завод у 2019/20 маркетинговому році переробить на 20% менше цукрових буряків.

Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, про це розповів директор Гнідавського цукрового заводу Ростислав Новосад.

"Ми плануємо переробити цього року лише до 400 тисяч тонн цукрових буряків. Торік було значно більше --близько 500 тисяч. На 20% буде зменшення. Сезон цього року буде тривати орієнтовно чотири місяці. Розпочався він 14 вересня, хоча людей набрали на роботу ще наприкінці серпня, і будемо працювати до перших чисел грудня", - зауважив він.

Також директор заводу зазначив, сезон обіцяє бути складним.

"Проте хочу запевнити, що ми добре підготувалися до сезону переробки, і з упевненістю можу сказати, що наші партнери-селяни отримають найбільшу винагороду серед наших конкурентів за свої вирощені буряки. І ми розрахуємося вчасно і якісною продукцією", - розповідає Ростислав Новосад.

proagro.com.ua





Схожі новини
  • В Україні з початку сезону вироблено майже 400 тис. тонн цукру
  • З початку сезону в України вироблено 87,4 тис. тонн цукру
  • Сезон цукроваріння в Україні розпочали 13 цукрових заводів
  • Гнідавський цукровий завод розпочав сезон виробництва цукру
  • Новини компаній: На Гнідавському цукровому заводі розпочали ревізію посівів цукрового буряка

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.