Аграрний тиждень. Україна
» На Харківщині вперше проведено земельний аукціон
» На Харківщині вперше проведено земельний аукціон

На Харківщині вперше проведено земельний аукціон


Цього року землевпорядники Харківщини взяли участь в організації першого в області земельного аукціону з продажу прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності.

У ході аукціону було реалізовано право оренди трьох земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які розташовані за межами Удянської сільської ради Золочівського району Харківської області.

В результаті проведених торгів вартість права оренди кожної земельної ділянки була вищою стартового мінімуму. Перший лот площею 42,8 га реалізовано після четвертого кроку, його вартість досягла 21,33 тис. гривень. Продаж інших двох лотів площею 39,7 га та 24,3 га було здійснено за три кроки. Вартість земельних наділів відповідно становила 34,75 тис. грн та 37,47 тис. гривень.





Схожі новини
  • На Рівненщині відбувся аукціон з реалізації прав оренди земельних ділянок
  • В Україні від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів різних рівнів надійшло 211,3 млн гривень
  • Від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів надійшло 131,5 млн. грн.
  • До бюджетів надійшло 79,5 млн гривень від продажу земельних ділянок державної та комунальної власності
  • В Україні продано земельних ділянок на 14,22 млрд. грн.

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.