Аграрний тиждень. Україна
» » "Аскет Шиппінг" інвестував $1 млн в Бердянський морпорт
» » "Аскет Шиппінг" інвестував $1 млн в Бердянський морпорт

"Аскет Шиппінг" інвестував $1 млн в Бердянський морпорт


"ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, в Бердянському порту працюють шість мобільних перевантажувальних комплексів Van Trier Transportbanden з технічної продуктивністю до 250 тонн/год. кожний. Схема навантаження судів за прямим варіантом "машина-судно" дозволяє завантажувати декілька судів в різних причалах одночасно.

""Аскет Шиппінг" поставив новий тренд і повністю змінив технології перевалки зерна - не тільки для своїх клієнтів, але і для ринку в цілому", - зазначає директор "Аскет Шиппінг" Катерина Русина.

Як додавзаступник директора "Аскет Шиппінг" з регіонального розвитку Андрій Харченко, крім необхідності збільшити швидкість завантаження суден до 4-5 тис. тонн на добу, потрібно було забезпечити навантаження великих суден дедвейтом близько 20 тис. тонн.

Нагадаємо, що "Аскет Шиппінг" в серпні встановив рекорд перевалки зернових в Бердянському морському порту, де компанія працює як портовий оператор. Обсяг перевалки зернових склав 204 тис. тонн.

proagro.com.ua





Схожі новини
  • "Аскет Шиппінг" встановив місячний рекорд з перевалювання зерна в Бердянському порту
  • Новини компаній: «Аскет Шиппінг» збільшує перевалку зерна Дніпром
  • Новини компаній: «Аскет Шиппінг» покращує річкову логістику перевалки зерна
  • Новини компаній: «Аскет Шиппінг» встановив місячний рекорд з перевалки зерна
  • Новини компаній: «Аскет Шиппінг» збільшила потужності зберігання до 100 тис. тонн

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.