Аграрний тиждень. Україна
» Україна налагоджує співробітництво у галузі сільгоспмашинобудування
» Україна налагоджує співробітництво у галузі сільгоспмашинобудування

Україна налагоджує співробітництво у галузі сільгоспмашинобудування


8 серпня 2012 року за сприяння посольства Аргентини в Україні відбулась робоча зустріч керівництва Мінагрополітики з директором аргентинської фірми «Агрітач» Матіас Гараменді. У ході зустрічі було розглянуто питання співробітництва в галузі сільськогосподарського машинобудування.

Аргентинська сторона зі свого боку представила компанію Agritach (Агрітач), яка спеціалізується на експорті та імпорті запасних частин і обладнання для сільськогосподарської техніки.

Підприємство постачає запчастини для комбайнів, сівалок, тракторів і сільськогосподарської техніки вирбництва Agrometal, AGCO, Amadas, BOBCAT, Capello, CASE IH , Caterpillar, Claas, Deutz, Ford, John Deere, Komatsu, Massey Fergusson, Mainero, New Holland, Valley, Lindsay, Tecnología Perez, Plásticos Pen-Pla, Fabimag, MacDon, Marcibur, OMBU, ZF більш ніж до 20 країн світу. Продукція компанії має міжнародний сертифікат ІSО.

Мінагрополітики запропонувало Матіасу Гараменді опрацювати питання щодо можливості налагодження спільного виробництва в Україні запасних частин та сільськогосподарської техніки в цілому.





Схожі новини
  • Україна може залучити китайські інвестиції в сільгоспмашинобудування
  • Україна має намір домовитися із «Ростсельмаш» про спільне виробництво тракторів і зернозбиральних комбайнів
  • Відомі переможці конкурсу «АГРОБРЕНД-2013»!
  • В Україні планують розпочати спільне з компанією CLAAS виробництво зернозбиральних комбайнів і тракторів
  • Інформація щодо проведення технічної експозиції на ХІХ Міжнародній агропромисловій виставці-ярмарку «АГРО-2007»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.