Аграрний тиждень. Україна
» » Україна може залучити китайські інвестиції в сільгоспмашинобудування
» » Україна може залучити китайські інвестиції в сільгоспмашинобудування

Україна може залучити китайські інвестиції в сільгоспмашинобудування


Україна зацікавлена в залученні інвестиційних коштів для розвитку сільгоспмашинобудування. Так, з 8 по 9 квітня відбулися переговори між українськими виробниками, вченими, членами громадських організацій та керівництвом компанії Citic Inernational Corporation co.ltd, а також представниками компанії YTO Group Corporation у Китаї. Українську делегацію очолював директор Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування Мінагрополітики Олександр Григорович.
Українська делегація з 7 по 12 квітня перебуватиме у місті Люоянг, де проводитиме переговори з питання налагодження співпраці в галузі сільськогосподарського машинобудування.
До складу офіційної делегації на чолі з директором Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування Мінагрополітики Олександром Григоровичем увійшли представники заводів-виробників сільськогосподарської техніки, наукових установ та громадських організацій.
Під час дводенних переговорів з 8 по 9 квітня з керівництвом компанії Citic Inernational Corporation co.ltd та представниками компанії YTO Group Corporation українська сторона обговорила питання залучення китайських інвестицій в сільськогосподарське машинобудування України з метою забезпечення аграріїв сільськогосподарською технікою та обладнанням.





Схожі новини
  • Мінагрополітики контролює доступність овочесховищ для дрібних та середніх сільгоспвиробників
  • Україна та Білорусь продовжать співпрацю в сільгоспмашинобудуванні
  • Мінагрополітики та виробники сільгосптехніки обговорили інвестиційні проекти у сільгоспмашинобудуванні
  • Україна та Німеччина активізують реалізацію інвестиційних проектів у галузі сільгоспмашинобудування
  • Фахівці почали розробляти проект Державної програми розвитку вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.