Аграрний тиждень. Україна
» » Процес оптимізації закупівель на підприємстві на основі реальних даних
» » Процес оптимізації закупівель на підприємстві на основі реальних даних

Процес оптимізації закупівель на підприємстві на основі реальних даних


Процес закупівель є одним з найважливіших та складних питань на підприємстві. Саме він може в майбутньому принести компанії багатомільйонні доходи або ж навпаки - завдати великих збитків.
Щоб цього уникнути, потрібно мати глибоке розуміння проблематики процесу, та володіти сучасними інструментами їх подолання для уникнення будь-яких непорозумінь.
Наприклад, одним із гарантів оптимальних закупівель є прозорий життєвий цикл товарно-матеріальних цінностей на підприємстві, який на сьогоднішній день вдається контролювати за допомогою нових технологічних розробок.
На V аграрній Конференції фахівців із закупівель, яку Група Компаній "ПроАгро Груп" проведе в Києві 25 червня, CEO компанії QRSmarty Кирило Пряников поділиться з аудиторією рішеннями, які допомагають регулювати ці процеси.
Він розповість як виявити труднощі, котрі можуть виникати під час закупок та як уникнути будь-яких ризиків, щоб мінімізувати збитки компанії.
З питань участі у наших подіях, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся до Інформаційної компанії "ПроАгро Груп":





Схожі новини
  • Аграрна конференція фахівців із закупівель
  • Державні закупівлі мають проводитися максимально ефективно та прозоро
  • З січня 2013 року запрацюють електронні торги
  • Вдосконалено механізм проведення форвардних закупівель зерна врожаю майбутніх років
  • Вдосконалено механізм проведення форвардних закупівель зерна врожаю майбутніх років

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.