Аграрний тиждень. Україна
» » Україна почала виробляти менше м'яса
» » Україна почала виробляти менше м'яса

    Україна почала виробляти менше м'яса


    В Україні в січні-серпні 2012 року виробництво яловичини і телятини свіжої або охолодженої склало 34,3 тис. тонн, що на 7,6% нижче від аналогічного показника 2011 року.

    Такі дані повідомили в Державній службі статистики.

    За даними Держстату, в серпні було вироблено 4,8 тис. тонн даної продукції, що на 1,9% вище від показника за липень 2012 року, і на 0,4% вище від показника за серпень 2011 року.

    За 8 місяців п.р. виробництво мороженої яловичини і телятини склало 8,9 тис. тонн, що на 14,1% менше від показника за січень-серпень 2011 року. У серпні було вироблено 1,2 тис. тонн даної продукції, що на 22,2% вище від показника за липень 2012 року і на 13,6% нижче від показника за серпень 2011 року.

    Виробництво свинини свіжої або охолодженої в Україні в січні-серпні ц.р. склало 112 тис. тонн, що на 7,2% нижче від показника 2011 року. У серпні було вироблено 12,9 тис. тонн даної продукції, що на 1,4% вище від показника за липень 2012 року і на 9,5% нижче від показника за серпень 2011 року.

    За 8 місяців 2012 року виробництво свинини мороженої склало 4,7 тис. тонн, що на 8,2% менше від показника за січень-серпень 2011 року. У серпні в Україні виробили 0,6 тис. тонн даної продукції, що на 10,6% вище від показника за липень 2012 року і на 6,1% нижче від липневого показника 2011 року.

    Крім того, в січні-серпні 2012 року виробництво м'яса і субпродуктів харчових свійської птиці, свіжих або охолоджених склало 482 тис. тонн, що на 0,7% нижче від показника за січень-серпень 2011 року. У серпні виробництво даної продукції склало 64,2 тис. тонн, що на 4,5% вище від показника за липень 2012 року і на 2,9% вище від показника за серпень 2011 року.

    За 8 місяців п.р. виробництво морожених м'яса і субпродуктів харчових з домашньої птиці склало 46,9 тис. тонн, що на 16,3% менше, ніж у січні-серпні 2011 року. У серпні виробництво даної продукції склало 6,1 тис. тонн, що на 10,7% нижче від показника минулого місяця і на 2,8% вище від показника за серпень 2011 року.

    Україна в 2011 році збільшила виробництво м'яса на 3,5% проти 2010 р. - до 3 млн тонн.





    Схожі новини
  • В Україні торік скоротилося виробництво соків майже на 4% - Держстатистики
  • Україна збільшила виробництво всієї продукції тваринництва - Держстат
  • В Україні знизилося виробництво всіх видів м'яса
  • Виробництво соняшникової олії в Україні за 8 місяців зросло на 30%
  • ООН: у світі дорожчають всі основні продукти

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Україна почала виробляти менше м'яса


В Україні в січні-серпні 2012 року виробництво яловичини і телятини свіжої або охолодженої склало 34,3 тис. тонн, що на 7,6% нижче від аналогічного показника 2011 року.

Такі дані повідомили в Державній службі статистики.

За даними Держстату, в серпні було вироблено 4,8 тис. тонн даної продукції, що на 1,9% вище від показника за липень 2012 року, і на 0,4% вище від показника за серпень 2011 року.

За 8 місяців п.р. виробництво мороженої яловичини і телятини склало 8,9 тис. тонн, що на 14,1% менше від показника за січень-серпень 2011 року. У серпні було вироблено 1,2 тис. тонн даної продукції, що на 22,2% вище від показника за липень 2012 року і на 13,6% нижче від показника за серпень 2011 року.

Виробництво свинини свіжої або охолодженої в Україні в січні-серпні ц.р. склало 112 тис. тонн, що на 7,2% нижче від показника 2011 року. У серпні було вироблено 12,9 тис. тонн даної продукції, що на 1,4% вище від показника за липень 2012 року і на 9,5% нижче від показника за серпень 2011 року.

За 8 місяців 2012 року виробництво свинини мороженої склало 4,7 тис. тонн, що на 8,2% менше від показника за січень-серпень 2011 року. У серпні в Україні виробили 0,6 тис. тонн даної продукції, що на 10,6% вище від показника за липень 2012 року і на 6,1% нижче від липневого показника 2011 року.

Крім того, в січні-серпні 2012 року виробництво м'яса і субпродуктів харчових свійської птиці, свіжих або охолоджених склало 482 тис. тонн, що на 0,7% нижче від показника за січень-серпень 2011 року. У серпні виробництво даної продукції склало 64,2 тис. тонн, що на 4,5% вище від показника за липень 2012 року і на 2,9% вище від показника за серпень 2011 року.

За 8 місяців п.р. виробництво морожених м'яса і субпродуктів харчових з домашньої птиці склало 46,9 тис. тонн, що на 16,3% менше, ніж у січні-серпні 2011 року. У серпні виробництво даної продукції склало 6,1 тис. тонн, що на 10,7% нижче від показника минулого місяця і на 2,8% вище від показника за серпень 2011 року.

Україна в 2011 році збільшила виробництво м'яса на 3,5% проти 2010 р. - до 3 млн тонн.





Схожі новини
  • В Україні торік скоротилося виробництво соків майже на 4% - Держстатистики
  • Україна збільшила виробництво всієї продукції тваринництва - Держстат
  • В Україні знизилося виробництво всіх видів м'яса
  • Виробництво соняшникової олії в Україні за 8 місяців зросло на 30%
  • ООН: у світі дорожчають всі основні продукти

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.