Аграрний тиждень. Україна
» » «Атлант» нового покоління
» » «Атлант» нового покоління

    «Атлант» нового покоління


    Нині ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка» – одне з провідних національних підприємств-виробників агротехніки. Багаторічний досвід фахівців підприємства у поєднанні з впровадженням новітніх технологій дозволяє виготовляти інноваційну техніку для захисту рослин і внесення рідких мінеральних добрив, конкурентну техніці провідних світових виробників. Машини ТМ Boguslav відповідають найвищим вимогам сучасного машинобудування, адже мають високі технічні й технологічні показники.
    На виставці «Зернові технології 2019», яка працювала в Київському МВЦ на Броварському проспекті, ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка» презентувала причіпні обприскувачі серії «АТЛАНТ» - професійну лінійку техніки нового покоління.
    Ці машини створені для забезпечення захисту посівів у великих господарствах. Функціональність і універсальність обприскувачів продумані до дрібниць, а додаткові опції задовольнять потреби найвимогливіших аграріїв. Дуже міцне шасі, бак великого об'єму і надійна штанга збільшують продуктивність машин, скорочуючи при цьому виробничі витрати підприємця.
    Одне з ключових питань у використанні будь-якого обприскувача - міцність, надійність і довговічність штанги. У машинах серії «АТЛАНТ» високий рівень цих показників гарантує конструкція штанги, що розроблена з урахуванням максимальних навантажень. Штанга виготовлена у вигляді об'ємної ферми з високоякісної легованої сталі. Механізм захисту крайніх секцій допомагає уникнути її пошкоджень при зіткненні з перешкодою. Замки-фіксатори об'єднують всі секції у цілісну конструкцію, забезпечуючи її стабільність під час роботи.

    Унікальні рішення
    Ідеально рівні поля в нашій країні – не рідкість. Але що ж робити, коли посівні площі далеко не схожі на футбольне поле? Тоді в нагоді стане унікальне рішення конструкторського бюро - двомаятниковий механізм стабілізації штанги, доповнений гідромеханічною системою гасіння коливань і гідропневматичною підвіскою шасі з азотними енергоакумуляторами. Ці системи гасять динамічні навантаження на раму і штангу обприскувача, утримуючи штангу в горизонтальному положенні, і забезпечують рівномірність обробки культур на високій швидкості, а також дозволяють плавно змінювати робочу висоту штанги. За додаткову безпеку при роботі техніки на схилах, а також при переїздах дорогами загального значення відповідають пневматична гальмівна система і гідропневматична підвіска шасі.
    Максимальному повторенню горизонту при роботі на схилах і полях зі складним рельєфом допомагає регулювання кута нахилу як всієї штанги, так і кожного крила окремо.

    Тривалий час без дозаправок
    Навесні кожен аграрій розуміє вартість додаткової хвилини польових робіт. Бак великого об’єму дозволяє працювати тривалий час без дозаправок, що економить час і паливо. Тривалий термін експлуатації бака забезпечується товщиною і якістю пластика, з якого він виготовлений. Ергономічна, обтічна форма бака дозволяє використовувати робочий розчин до останньої краплі й мінімізує витрату палива за рахунок зменшення опору потоку повітря під час руху. Відсутність важкодоступних кутів дає можливість ідеально перемішувати робочу рідину всередині бака, а також добре його промити чистою водою.
    Міцна рама обприскувача розрахована на тривалу експлуатацію при високих швидкостях, великих навантаженнях і складних польових умовах. Стійкість забезпечується низьким розташуванням центру ваги обприскувача та ідеально вбудованого поліетиленового бака. Зручна конструкція рами забезпечує безперешкодний доступ до всіх систем обприскувача, в т.ч. і до заливної горловини бака зі спеціального майданчика для оператора.

    Управління процесами
    Дуже часто, придбавши нову техніку, аграрії скаржаться на складну схему її експлуатації. Зручна центральна панель управління основними функціями обприскувачів Boguslav розміщена в передній частині машини на оптимальній висоті. Логічна компоновка важелів управління дозволяє оператору на інтуїтивному рівні здійснювати управління такими функціями обприскувача як подача робочої рідини для обприскування, приготування розчину в міксері, промивка бака, промивка системи, заправка основного бака. 
    Управління процесами з допомогою такої панелі дозволяє уникнути помилок в управлінні обприскувачем і полегшує роботу оператора. Крім того, система комп'ютерного управління Bravo180s (ARAG), що входить до стандартної комплектації причіпних обприскувачів «АТЛАНТ», підтримує задану норму внесення хімпрепарату незалежно від швидкості руху обприскувача, мінімізуючи вплив людського фактору на якість обробки. 
    Тобто комп'ютер дозволяє оператору контролювати всі основні параметри обприскування, не виходячи з кабіни трактора. 

    Допоможе міксер
    Ефективність обробки посівів напряму залежить від якості робочої рідини, якою поле обробляється. Саме для забезпечення необхідних параметрів концентрації хімічних препаратів обприскувачі цієї серії обладнані спеціальним міксером виробництва італійської компанії POLMAC. Це обладнання значно скорочує час заправки машини, запобігаючи піноутворенню в баку, і зменшує витрати дорогих пестицидів завдяки наявності в міксері пристрою для промивання каністр. Також за допомогою «пістолета» ви можете закачати рідину з важкої каністри в міксер, навіть не піднімаючи її з землі. Таким чином використання міксера мінімізує контакт оператора з хімпрепаратами. 
    Якщо господарство вирощує різні типи польових культур, на порядку денному постає питання швидкої зміни норми внесення або типу препарату, яким обробляються ті чи інші культури. У такому разі особливо ефективно використовувати форсунки на три розпилювачі, які дозволять легко і швидко переходити на інший тип або номер розпилювачів, що встановлені на обертову голівку. Форсунки розміщені на колекторах з нержавіючої сталі й повністю захищені від пошкоджень конструкцією штанги, а в місцях можливого перегину на напірні шланги встановлена пластикова захисна спіраль.

    Система промивання
    Вимити основний бак, магістраль потоку робочої рідини обприскувача, насос і міксер робочого розчину від залишків допоможе система промивання, яка використовує воду з додаткового бака для чистої води. Для поліпшення ефективності промивання всередині бака встановлена потужна обертова форсунка.
    Високоякісний насос італійської компанії Annovi Reverberi призначений для створення тиску і стабільної подачі робочого розчину до розпилювачів, а також для приготування маточних розчинів у міксері, перемішування робочого розчину в баку і промивання системи. Деталі насоса покриті пластиком для захисту металу від впливу агресивних хімікатів і добрив.

    Інтелектуальний помічник
    Нещодавно обприскувачі «АТЛАНТ» отримали нові функції та можливості для ще кращого виконання технологічного процесу завдяки комп’ютеру і пакету електроніки від німецької компанії Muller Elektornik.
    Це електронне інтелектуальне обладнання дає змогу підвищити якість виконання технологічного процесу та значно спростити керування основними функціями машини. Пакет електроніки в різних комплектаціях виробник може встановлювати опціонально на будь-який обприскувач серії «АТЛАНТ». Електронна система передбачає наявність комп’ютера з інтегрованим GPS-навігатором, системою посекційного відключення штанги (7 секцій), системою автоматичного керування висотою штанги з використанням ультразвукових датчиків і системою автоматичного керування колесами обприскувача для точного дотримання руху останнього колією трактора на розворотах.
    Система може мати власний монітор або бути підключеною до терміналу трактора за допомогою Isobus. 

    Краплі оптимального розміру
    Ще однією опцією, яка допомагає якісніше проводити обробіток посівів, є система додаткового осадження крапель (повітряний рукав). Ця система дає можливість працювати у вітряну погоду без ризику знесення препарату вітром, а отже оптимізує строки обробки і зменшує норму внесення препарату до 30%. 
    За допомогою потоку повітря дрібні краплі швидко проникають у посіви та покривають рослини без знесення та випаровування. Система забезпечує утворення крапель оптимального розміру – до 200 мікрон, які мають підвищену контактну поверхню, краще покриваючи поверхню рослин. Нижня частина листка обробляється до 45%, тоді як при звичайному обприскуванні - лише 4%. Оберти вентилятора у цій системі регулюються з кабіни трактора.

    Головне – чути клієнта
    Головним показником якості та надійності техніки Boguslav є відгуки фермерів, які уже не один рік користуються нею на своїх полях. У свою чергу компанія підтримує тісний зв'язок зі своїми клієнтами і по можливості враховує всі їхні побажання при виготовленні нової техніки. 
    Так, наприклад, йдучи назустріч проханням фермерів, фахівці сервісної служби компанії вже не один рік проводять переобладнання і дооснащення ґрунтообробної та посівної техніки системами внесення рідких мінеральних добрив. Така система у поєднанні з основною функцією сівалки або культиватора дозволяє значно зекономити важливий для аграрія час і кошти на витратні матеріали.
    Крім того, на всю продукцію компанії Boguslav поширюється державна програма компенсації аграріям від 25 до 40% вартості придбаної сільгосптехніки, що робить її доступнішою для українського фермера.

    09701, Київська обл., м. Богуслав, вул. Миколаївська, 133
    38(04561)-4-25-82
    (093) 171-32-71
    sale@boguslav.ua
    www.boguslav.ua





    Схожі новини
  • Українська техніка кращає
  • Міжнародні дні поля в Україні / International Field Days Ukraine» працюватимуть цьогоріч 19-21 червня
  • Владислав Гончаренко: Машинобудування має відповідати "лідерським " вимогам вітчизняних сільгоспвиробників
  • У Львові відбудеться VI спеціалізована виставка "АгроТехніка-2013"
  • Техніка для точного обприскування

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

«Атлант» нового покоління


Нині ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка» – одне з провідних національних підприємств-виробників агротехніки. Багаторічний досвід фахівців підприємства у поєднанні з впровадженням новітніх технологій дозволяє виготовляти інноваційну техніку для захисту рослин і внесення рідких мінеральних добрив, конкурентну техніці провідних світових виробників. Машини ТМ Boguslav відповідають найвищим вимогам сучасного машинобудування, адже мають високі технічні й технологічні показники.
На виставці «Зернові технології 2019», яка працювала в Київському МВЦ на Броварському проспекті, ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка» презентувала причіпні обприскувачі серії «АТЛАНТ» - професійну лінійку техніки нового покоління.
Ці машини створені для забезпечення захисту посівів у великих господарствах. Функціональність і універсальність обприскувачів продумані до дрібниць, а додаткові опції задовольнять потреби найвимогливіших аграріїв. Дуже міцне шасі, бак великого об'єму і надійна штанга збільшують продуктивність машин, скорочуючи при цьому виробничі витрати підприємця.
Одне з ключових питань у використанні будь-якого обприскувача - міцність, надійність і довговічність штанги. У машинах серії «АТЛАНТ» високий рівень цих показників гарантує конструкція штанги, що розроблена з урахуванням максимальних навантажень. Штанга виготовлена у вигляді об'ємної ферми з високоякісної легованої сталі. Механізм захисту крайніх секцій допомагає уникнути її пошкоджень при зіткненні з перешкодою. Замки-фіксатори об'єднують всі секції у цілісну конструкцію, забезпечуючи її стабільність під час роботи.

Унікальні рішення
Ідеально рівні поля в нашій країні – не рідкість. Але що ж робити, коли посівні площі далеко не схожі на футбольне поле? Тоді в нагоді стане унікальне рішення конструкторського бюро - двомаятниковий механізм стабілізації штанги, доповнений гідромеханічною системою гасіння коливань і гідропневматичною підвіскою шасі з азотними енергоакумуляторами. Ці системи гасять динамічні навантаження на раму і штангу обприскувача, утримуючи штангу в горизонтальному положенні, і забезпечують рівномірність обробки культур на високій швидкості, а також дозволяють плавно змінювати робочу висоту штанги. За додаткову безпеку при роботі техніки на схилах, а також при переїздах дорогами загального значення відповідають пневматична гальмівна система і гідропневматична підвіска шасі.
Максимальному повторенню горизонту при роботі на схилах і полях зі складним рельєфом допомагає регулювання кута нахилу як всієї штанги, так і кожного крила окремо.

Тривалий час без дозаправок
Навесні кожен аграрій розуміє вартість додаткової хвилини польових робіт. Бак великого об’єму дозволяє працювати тривалий час без дозаправок, що економить час і паливо. Тривалий термін експлуатації бака забезпечується товщиною і якістю пластика, з якого він виготовлений. Ергономічна, обтічна форма бака дозволяє використовувати робочий розчин до останньої краплі й мінімізує витрату палива за рахунок зменшення опору потоку повітря під час руху. Відсутність важкодоступних кутів дає можливість ідеально перемішувати робочу рідину всередині бака, а також добре його промити чистою водою.
Міцна рама обприскувача розрахована на тривалу експлуатацію при високих швидкостях, великих навантаженнях і складних польових умовах. Стійкість забезпечується низьким розташуванням центру ваги обприскувача та ідеально вбудованого поліетиленового бака. Зручна конструкція рами забезпечує безперешкодний доступ до всіх систем обприскувача, в т.ч. і до заливної горловини бака зі спеціального майданчика для оператора.

Управління процесами
Дуже часто, придбавши нову техніку, аграрії скаржаться на складну схему її експлуатації. Зручна центральна панель управління основними функціями обприскувачів Boguslav розміщена в передній частині машини на оптимальній висоті. Логічна компоновка важелів управління дозволяє оператору на інтуїтивному рівні здійснювати управління такими функціями обприскувача як подача робочої рідини для обприскування, приготування розчину в міксері, промивка бака, промивка системи, заправка основного бака. 
Управління процесами з допомогою такої панелі дозволяє уникнути помилок в управлінні обприскувачем і полегшує роботу оператора. Крім того, система комп'ютерного управління Bravo180s (ARAG), що входить до стандартної комплектації причіпних обприскувачів «АТЛАНТ», підтримує задану норму внесення хімпрепарату незалежно від швидкості руху обприскувача, мінімізуючи вплив людського фактору на якість обробки. 
Тобто комп'ютер дозволяє оператору контролювати всі основні параметри обприскування, не виходячи з кабіни трактора. 

Допоможе міксер
Ефективність обробки посівів напряму залежить від якості робочої рідини, якою поле обробляється. Саме для забезпечення необхідних параметрів концентрації хімічних препаратів обприскувачі цієї серії обладнані спеціальним міксером виробництва італійської компанії POLMAC. Це обладнання значно скорочує час заправки машини, запобігаючи піноутворенню в баку, і зменшує витрати дорогих пестицидів завдяки наявності в міксері пристрою для промивання каністр. Також за допомогою «пістолета» ви можете закачати рідину з важкої каністри в міксер, навіть не піднімаючи її з землі. Таким чином використання міксера мінімізує контакт оператора з хімпрепаратами. 
Якщо господарство вирощує різні типи польових культур, на порядку денному постає питання швидкої зміни норми внесення або типу препарату, яким обробляються ті чи інші культури. У такому разі особливо ефективно використовувати форсунки на три розпилювачі, які дозволять легко і швидко переходити на інший тип або номер розпилювачів, що встановлені на обертову голівку. Форсунки розміщені на колекторах з нержавіючої сталі й повністю захищені від пошкоджень конструкцією штанги, а в місцях можливого перегину на напірні шланги встановлена пластикова захисна спіраль.

Система промивання
Вимити основний бак, магістраль потоку робочої рідини обприскувача, насос і міксер робочого розчину від залишків допоможе система промивання, яка використовує воду з додаткового бака для чистої води. Для поліпшення ефективності промивання всередині бака встановлена потужна обертова форсунка.
Високоякісний насос італійської компанії Annovi Reverberi призначений для створення тиску і стабільної подачі робочого розчину до розпилювачів, а також для приготування маточних розчинів у міксері, перемішування робочого розчину в баку і промивання системи. Деталі насоса покриті пластиком для захисту металу від впливу агресивних хімікатів і добрив.

Інтелектуальний помічник
Нещодавно обприскувачі «АТЛАНТ» отримали нові функції та можливості для ще кращого виконання технологічного процесу завдяки комп’ютеру і пакету електроніки від німецької компанії Muller Elektornik.
Це електронне інтелектуальне обладнання дає змогу підвищити якість виконання технологічного процесу та значно спростити керування основними функціями машини. Пакет електроніки в різних комплектаціях виробник може встановлювати опціонально на будь-який обприскувач серії «АТЛАНТ». Електронна система передбачає наявність комп’ютера з інтегрованим GPS-навігатором, системою посекційного відключення штанги (7 секцій), системою автоматичного керування висотою штанги з використанням ультразвукових датчиків і системою автоматичного керування колесами обприскувача для точного дотримання руху останнього колією трактора на розворотах.
Система може мати власний монітор або бути підключеною до терміналу трактора за допомогою Isobus. 

Краплі оптимального розміру
Ще однією опцією, яка допомагає якісніше проводити обробіток посівів, є система додаткового осадження крапель (повітряний рукав). Ця система дає можливість працювати у вітряну погоду без ризику знесення препарату вітром, а отже оптимізує строки обробки і зменшує норму внесення препарату до 30%. 
За допомогою потоку повітря дрібні краплі швидко проникають у посіви та покривають рослини без знесення та випаровування. Система забезпечує утворення крапель оптимального розміру – до 200 мікрон, які мають підвищену контактну поверхню, краще покриваючи поверхню рослин. Нижня частина листка обробляється до 45%, тоді як при звичайному обприскуванні - лише 4%. Оберти вентилятора у цій системі регулюються з кабіни трактора.

Головне – чути клієнта
Головним показником якості та надійності техніки Boguslav є відгуки фермерів, які уже не один рік користуються нею на своїх полях. У свою чергу компанія підтримує тісний зв'язок зі своїми клієнтами і по можливості враховує всі їхні побажання при виготовленні нової техніки. 
Так, наприклад, йдучи назустріч проханням фермерів, фахівці сервісної служби компанії вже не один рік проводять переобладнання і дооснащення ґрунтообробної та посівної техніки системами внесення рідких мінеральних добрив. Така система у поєднанні з основною функцією сівалки або культиватора дозволяє значно зекономити важливий для аграрія час і кошти на витратні матеріали.
Крім того, на всю продукцію компанії Boguslav поширюється державна програма компенсації аграріям від 25 до 40% вартості придбаної сільгосптехніки, що робить її доступнішою для українського фермера.

09701, Київська обл., м. Богуслав, вул. Миколаївська, 133
38(04561)-4-25-82
(093) 171-32-71
sale@boguslav.ua
www.boguslav.ua





Схожі новини
  • Українська техніка кращає
  • Міжнародні дні поля в Україні / International Field Days Ukraine» працюватимуть цьогоріч 19-21 червня
  • Владислав Гончаренко: Машинобудування має відповідати "лідерським " вимогам вітчизняних сільгоспвиробників
  • У Львові відбудеться VI спеціалізована виставка "АгроТехніка-2013"
  • Техніка для точного обприскування

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.