Аграрний тиждень. Україна
» » Аграрії Одещини отримають дотацію за утримання молодняку ВРХ в повному обсязі
» » Аграрії Одещини отримають дотацію за утримання молодняку ВРХ в повному обсязі

Аграрії Одещини отримають дотацію за утримання молодняку ВРХ в повному обсязі


Селяни Одещини приймають активну участь у програмі утримання і збереження молодняку ВРХ. Станом на 1 грудня минулого року їм нараховано 12,2 мільйона гривень дотацій в рамках цієї програми. Така адресна державна підтримка вперше почала надаватися одноосібникам в минулому році та встигла дати перші результати. У 2012 році в Україні поголів’я ВРХ зросло на 1,8%.
Гроші для одеських аграріїв були вчасно та в повному обсязі спрямовані до територіального органу Держказначейства відповідно до наказів Міністерства аграрної політики та продовольства. Селяни вже отримали дотацію за жовтень та листопад.
Проте за оперативною інформацією Головним управлінням агропромислового розвитку Одеської ОДА було зареєстровано в органах Казначейства кредиторську заборгованість у сумі 4,6 мільйона гривень. Ця сума буде сплачена після затвердження відповідних нормативно-правових актів, які регулюють зазначене питання та за умови виділення коштів з державного бюджету.
Нагадаємо, що у 2012 році майже 340 тисяч осіб отримали 305 мільйонів гривень бюджетної дотації за утримання та збереження ними 509 тисяч голів молодняку ВРХ. У державному бюджеті на 2013 рік на програми галузі тваринництва передбачено 650 мільйонів гривень, зокрема на продовження виплати дотацій.





Схожі новини
  • Селянам нарахували майже 142 млн грн дотації за збереження та утримання молодняку ВРХ
  • Понад 152 мільйона гривень передбачено в цьому році на виплату дотації за утримання та збереження молодняку ВРХ
  • У 2012 році 340 тисяч селян отримали державну допомогу за утримання молодняку ВРХ
  • У 2012 році держава спрямувала близько 700 мільйонів гривень на програми в галузі тваринництва
  • Нараховані дотації за збереження та утримання понад 436 тисяч голів молодняку

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.