Аграрний тиждень. Україна
» » Екологи сьогодні обговорять перспективи розвитку зрошуваного землеробства Херсонщини
» » Екологи сьогодні обговорять перспективи розвитку зрошуваного землеробства Херсонщини

Екологи сьогодні обговорять перспективи розвитку зрошуваного землеробства Херсонщини


5 лютого 2013 року Міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков та Голова Державного агентства водних ресурсів Василь Сташук перебувають з робочою поїздкою у Херсонській області, де розглядатимуться перспективи розвитку зрошуваного землеробства краю.

Під час зазначеної поїздки планується огляд гідротехнічних споруд та насосних станцій Північно-Кримського каналу, Головного Каховського Магістрального каналу, Головної насосної станції Каховської зрошувальної системи, а також проведення наради щодо перспектив розвитку зрошуваного землеробства у Херсонській області. Участь у нараді візьмуть керівники водогосподарських організацій південного регіону, представники місцевих органів влади та ін.





Схожі новини
  • Міністр екології та природних ресурсів та Голова Держводагентства ознайомилися зі зрошувальним землеробством Херсонщини
  • Південь України озброюється знаннями
  • Азаров доручив Мінагрополітики розробити ряд невідкладних заходів з відновлення системи зрошуваного землеробства в Україні
  • Микола Присяжнюк перебуває з робочою поїздкою на Херсонщині
  • Херсонщина підготувалася до масового збирання збіжжя

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.