Аграрний тиждень. Україна
» » "Бель Шостка Україна" модернізувала цех плавлених сирів на 1 млн євро
» » "Бель Шостка Україна" модернізувала цех плавлених сирів на 1 млн євро

    "Бель Шостка Україна" модернізувала цех плавлених сирів на 1 млн євро


    ПАТ «Бель Шостка Україна» (м. Шостка, Сумська область) відкрило модернізований цех плавлених сирів, в який інвестор вклав близько 1 млн євро.

    Як повідомили УНІАН у прес-службі Сумської облдержадміністрації, урочисте відкриття цеху відбулося вчора, 6 лютого.

    Під час модернізації в цеху плавлених сирів встановлено новітнє обладнання німецького та італійського виробництва. Введення в експлуатацію цих потужностей дає можливість розраховувати на збільшення випуску плавленого сиру з 6 тис. тонн на рік до 9 тис. т і зміцнити лідируючі позиції на українському ринку у виробництві популярного виду продукції.

    Як повідомив на відкритті генеральний директор компанії «Бель Шостка Україна» Лоран Штраусс, у модернізацію зазначеного цеху компанія вже інвестувала близько 1 млн євро. На другому етапі, який триватиме протягом 2013 року, буде побудована додаткова інфраструктура: з'являться нові складські приміщення і об'єкти соціального призначення. Таким чином, в реконструкцію виробництва планується вкласти ще понад 1 млн євро.

    Згідно з повідомленням, на церемонії відкриття також були присутні заступник голови Сумської ОДА Сергій Слизький; президент Північного бізнес-юніта Групи «Бель», у складі якого знаходиться український підрозділ, Філіп Шамлон; керівники міста і району.





    Схожі новини
  • «Бель Шостка Україна» в 2013 році планує наростити виробництво сирів на 16,7%
  • Производитель сыра «Бель Шостка Украина» сократил убыток на 23%
  • РФ зняла заборону на постачання молочної продукції одного з українських підприємств
  • Україна буде вирішувати "сирну проблему" в СОТ
  • Виробники сиру переходять на інші види продукції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

"Бель Шостка Україна" модернізувала цех плавлених сирів на 1 млн євро


ПАТ «Бель Шостка Україна» (м. Шостка, Сумська область) відкрило модернізований цех плавлених сирів, в який інвестор вклав близько 1 млн євро.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Сумської облдержадміністрації, урочисте відкриття цеху відбулося вчора, 6 лютого.

Під час модернізації в цеху плавлених сирів встановлено новітнє обладнання німецького та італійського виробництва. Введення в експлуатацію цих потужностей дає можливість розраховувати на збільшення випуску плавленого сиру з 6 тис. тонн на рік до 9 тис. т і зміцнити лідируючі позиції на українському ринку у виробництві популярного виду продукції.

Як повідомив на відкритті генеральний директор компанії «Бель Шостка Україна» Лоран Штраусс, у модернізацію зазначеного цеху компанія вже інвестувала близько 1 млн євро. На другому етапі, який триватиме протягом 2013 року, буде побудована додаткова інфраструктура: з'являться нові складські приміщення і об'єкти соціального призначення. Таким чином, в реконструкцію виробництва планується вкласти ще понад 1 млн євро.

Згідно з повідомленням, на церемонії відкриття також були присутні заступник голови Сумської ОДА Сергій Слизький; президент Північного бізнес-юніта Групи «Бель», у складі якого знаходиться український підрозділ, Філіп Шамлон; керівники міста і району.





Схожі новини
  • «Бель Шостка Україна» в 2013 році планує наростити виробництво сирів на 16,7%
  • Производитель сыра «Бель Шостка Украина» сократил убыток на 23%
  • РФ зняла заборону на постачання молочної продукції одного з українських підприємств
  • Україна буде вирішувати "сирну проблему" в СОТ
  • Виробники сиру переходять на інші види продукції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.