Аграрний тиждень. Україна
» » Нюанси оподаткування для фермерів
» » Нюанси оподаткування для фермерів

Нюанси оподаткування для фермерів


Днями відбулася зустріч фахівців ДПС у області з фермерами, організована Асоціацією фермерів Рівненщини.

Предметом розмови стали особливості оподаткування сільськогосподарських підприємств податком на прибуток, податком на додану вартість, декларування доходів громадян та введення в дію податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Крім того, фахівці податкової нагадали платникам про функціонування електронних сервісів, зокрема, „Дізнайся більше про свого бізнес – партнера, „Пульс податкової”, новий сервіс для підприємств з іноземними інвестиціями – надання правової оцінки інвестпроектів на наявність податкових ризиків, «Декларування громадянами майнового стану та доходів».

Розповіли податківці про переваги подання звітності в електронному вигляді, роботу представництв Акредитованого центру сертифікації ключів, які надають послуги електронного цифрового підпису органам державної влади, місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб'єктам господарської діяльності та фізичним особам, з можливістю безоплатної видачі електронних ключів.





Схожі новини
  • Мінагрополітики підтримує пропозиції громадських організацій АПК щодо збереження існуючої системи оподаткування
  • Податківці Донеччини викрили хлібопекарів у махінаціях на 3 млн грн
  • Держземагентство оприлюднює показники нормативної грошової оцінки 1 гектара сільськогосподарських угідь
  • Держдума Росії прийняла законопроект про податкові пільги для сільгоспвиробників
  • Навчалися бухгалтери

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.