Аграрний тиждень. Україна
» » Податківці Донеччини викрили хлібопекарів у махінаціях на 3 млн грн
» » Податківці Донеччини викрили хлібопекарів у махінаціях на 3 млн грн

Податківці Донеччини викрили хлібопекарів у махінаціях на 3 млн грн


«Співробітниками податкової міліції ДПС у Донецькій області в результаті проведеного аналізу і опрацювання 20-ти великих підприємств галузі виробництва хлібобулочної продукції у 2012 році виявлено кілька схем мінімізації податків, пов'язаних із поставками сировини і невідображенням у податковій звітності реалізації продукції за готівку. Тепер ці правопорушення розслідуються в межах нового Кримінально-процесуального кодексу України. За результатами перевірок очікується додаткове надходження до державної скарбниці більш як 3 мільйони гривень», - йдеться у повідомленні прес- служби ДПС області, інформує УКРІНФОРМ.
Так, посадові особи підприємства, зареєстрованого в Волноваському районі, навмисно ухилилися від сплати податку на додану вартість у розмірі 1,9 млн грн. Під час слідства встановлено необгрунтоване внесення ними до складу податкового кредиту сум, які надійшли від фіктивних підприємств.
А керівники одного з підприємств, розташованого в одному з центральних районів Донецька, яке є найбільшим постачальником сировини для всієї хлібобулочної галузі Донбасу, завдяки відображенню в бухгалтерському і податковому обліку неіснуючих операцій, ухилилися від сплати податку на додану вартість в сумі 1,15 млн грн.





Схожі новини
  • Депутати пропонують ввести 10-річний мораторій на скасування пільг для аграріїв
  • Мінагрополітики підтримує пропозиції громадських організацій АПК щодо збереження існуючої системи оподаткування
  • Податківці Донеччини викрили хлібопекарів у махінаціях на 3 млн грн
  • Податківці вилучили з обороту незаконного алкоголю і тютюну на суму понад 130 млн грн
  • Кому необов'язково платити земельний податок

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.