Аграрний тиждень. Україна
» » Управління Держземагентства отримали повноваження розпоряджатися державними землями
» » Управління Держземагентства отримали повноваження розпоряджатися державними землями

Управління Держземагентства отримали повноваження розпоряджатися державними землями


Територіальні управління Державного агентства земельних ресурсів отримали повноваження передавати земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності у власність або користування (в тому числі зі зміною їх цільового призначення) фізичним та юридичним особам.

Відповідний наказ Міністерства аграрної політики і продовольства № 40 від 25 січня 2013 року зареєстровано в Міністерстві юстиції, йдеться на сайті відомства.

Згідно з наказом, головні управління Держземагентства в областях, Києві та Севастополі наділені повноваженнями передавати земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності у власність або у користування для всіх потреб у межах області.

Держземагентство також розробило покрокові блок-схеми з описами порядку передання земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у власність або користування та порядки поновлення раніше укладених договорів оренди (внесення змін до них) земельних ділянок.



Схожі новини
  • На Чернігівщині від продажу земельних ділянок бюджети поповнилися на 2,03 млн. грн.
  • В Україні від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів різних рівнів надійшло 211,3 млн гривень
  • Від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів надійшло 131,5 млн. грн.
  • До бюджетів надійшло 79,5 млн гривень від продажу земельних ділянок державної та комунальної власності
  • Українцям дозволять купувати не більше 100 га сільгоспземлі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.