Аграрний тиждень. Україна
» » Минулого року в Криму не допущено випадків особливо небезпечних захворювань тварин та птиці
» » Минулого року в Криму не допущено випадків особливо небезпечних захворювань тварин та птиці

Минулого року в Криму не допущено випадків особливо небезпечних захворювань тварин та птиці


За 2012 рік державними інспекторами ветеринарної медицини Автономної Республіки Крим проведено понад 31,5 тис. обстежень підконтрольних об’єктів, в результаті яких виявлено близько 9,5 тис. фактів порушень діючого законодавства. Притягнуто до адміністративної відповідальності 9726 осіб, з яких стягнуто 760 тис. грн. На засіданнях надзвичайних протиепізоотичних комісій заслухано 298 справ, призупинено роботу 278 підприємств, передано 130 матеріалів до правоохоронних органів.
Вилучено з обігу 236,8 т неякісної та небезпечної продукції. При цьому утилізовано неякісної та небезпечної продукції 72,5 т, в тому числі: 56 т м’яса та м’ясопродуктів, 3,3 т риби та рибопродуктів, 0,5 т молока та молокопродуктів, 9,6 т продукції рослинництва та 49,3 тис. шт. яєць курячих.
Минулого року в Криму не допущено випадків таких особливо небезпечних захворювань тварин та птиці як: африканська чума свиней, високопатогенний грип птиці, сибірка, хвороба Ньюкасла, класична чума свиней, блутанг, тощо.





Схожі новини
  • В Україні вилучено понад 20 тонн небезпечної тваринницької продукції
  • Ветеринари вилучили понад 30 тонн небезпечної тваринницької продукції
  • Ветеринари вилучили в Криму 250 кг небезпечної свинини
  • У дохід держави стягнуто понад 35 тисяч гривень штрафів
  • Майже 15 тонн неякісної харчової продукції могло потрапити на прилавки до українців

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.