Аграрний тиждень. Україна
» » Україна та Білорусь продовжать співпрацю в сільгоспмашинобудуванні
» » Україна та Білорусь продовжать співпрацю в сільгоспмашинобудуванні

Україна та Білорусь продовжать співпрацю в сільгоспмашинобудуванні


З 4 до 9 червня в Республіці Білорусь відбувалася XXIII Міжнародна виставка «Белагро-2013». В її роботі взяла участь делегація Мінагрополітики України на чолі з директором Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування Олександром Григоровичем. У межах виставки відбулися робочі зустрічі з питань українсько-білоруської співпраці в АПК і переговори з питань сільськогосподарського машинобудування.
«Між Україною та Білорусією активно і взаємовигідно розбудовується сільськогосподарське машинобудування. Прикладом цього є спільне виробництво і реалізація на ринку України тракторів МТЗ, зернозбиральних комбайнів ТОВ «Гомсільмаш» та іншої сільськогосподарської техніки й обладнання», − зазначив Олександр Григорович.
За словами директора Департаменту, виставка, яка відбулася, яскраво продемонструвала сучасні досягнення всіх галузей сільського господарства Білорусі та підтвердила досягнуті домовленості щодо подальшої співпраці між нею та Україною.





Схожі новини
  • Україна та Білорусь домовилися поглибити співробітництво в галузі АПК
  • Зелене світло — «зеленій» енергії
  • Україна може залучити китайські інвестиції в сільгоспмашинобудування
  • Мінагрополітики та виробники сільгосптехніки обговорили інвестиційні проекти у сільгоспмашинобудуванні
  • Україна має намір домовитися із «Ростсельмаш» про спільне виробництво тракторів і зернозбиральних комбайнів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.