Аграрний тиждень. Україна
» » На Луганщині викрито птахоферму, що діяла нелегально
» » На Луганщині викрито птахоферму, що діяла нелегально

На Луганщині викрито птахоферму, що діяла нелегально


У ході оперативно-профілактичних заходів минулого тижня у Луганську працівниками ветеринарної міліції було викрито незаконну діяльність по вирощуванню та переробці птиці, яку здійснювали місцеві підприємці. Під час перевірки було встановлено, що дана діяльність здійснювалася без відповідних дозвільних документів, а виготовлена продукція реалізовувалася в торгівельній мережі. Роботу підприємства призупинено. Винні особи притягнуті до адміністративної відповідальності. Матеріали по факту зареєстровані в установленому законодавством порядку.
У цілому на території України продовжено проведення заходів по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації та продовольчої безпеки.
Для реалізації цих завдань в регіонах України діють мобільні групи у складі працівників ветеринарної міліції та державної служби ветеринарної медицини. Даними мобільними групами забезпечено заходи по профілактиці правопорушень на 360 об’єктах, діяльність яких пов’язана з обігом продукції тваринного походження. З метою забезпечення контролю за переміщенням продукції тваринного походження автошляхами України працівниками підрозділів ветеринарної міліції спільно з працівниками ДАІ перевірено 86 автотранспортних засобів під час транспортування тваринницької продукції. Всього під час заходів задокументовано 178 правопорушень, відповідальність за які передбачена статтею 107 КУпАП. У дохід держави стягнуто штрафних санкцій на суму 19,6 тис. грн. Винесено та проконтрольовано виконання 106 інспекторських приписів. Призупинено роботу 5 об’єктів. До інших правоохоронних органів направлено 13 матеріалів. Обмежено обіг 7 тонн продукції тваринного походження, якість якої не підтверджена відповідними документами.





Схожі новини
  • В Україні продовжено заходи по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації
  • В Україні тривають заходи по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації та контрольованої продовольчої безпеки
  • В Україні тривають заходи по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації та контрольованої продовольчої безпеки
  • В Україні тривають перевірки підприємств, діяльність яких пов'язана з обігом тваринницької продукції
  • Заходи ветеринарної міліції із забезпечення стабільної епізоотичної ситуації тривають

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.