Аграрний тиждень. Україна
» » "Київхліб" закриває ще один завод
» » "Київхліб" закриває ще один завод

"Київхліб" закриває ще один завод


Столичний холдинг "Київхліб" продовжує скорочувати виробничі потужності.

Про це пише Forbes.ua.

Як повідомляється, на зборах акціонерів 27 квітня було прийнято рішення про ліквідацію хлібокомбінату № 2 і приєднання його в статусі виробничого цеху. Це підприємство розташоване в історичному центрі Києва, на Подолі. Завод виробляє хліб пшеничний, батон "Нива", хліб "Український" і "Білоруський".

Як відомо, таке ж рішення було прийнято у відношенні основного кондитерського виробництва "Київхліба" - булочно-кондитерського комбінату.

У компанії пояснюють ліквідацію майданчиків необхідністю раціонального використання виробничих потужностей ПАТ "Київхліб".

Акціонери також вирішили ліквідувати шляхом приєднання ДП "Дослідний хлібозавод" та "Хлібоінженірінг". Чистий прибуток за 2012 рік у розмірі 18,34 млн гривень буде спрямований на розвиток.





Схожі новини
  • Працівники «Київхліба» висунили свої вимоги до КМДА
  • «Соціальним» буханцям – окремі полиці
  • Антимонопольний комітет проконтролює виконання рекомендацій щодо зниження цін на хліб
  • С.Тігіпко перевірить роботу ДП "Київхліб"
  • Агрохолдинг ІМК направить весь чистий прибуток за 2011 рік у розмірі $17,34 млн на розвиток і не буде виплачувати дивіденди

  • Комментарі


    Череда наївся, дай і другим наїстися!

    череда наївся, дай і другим наїстися!

    Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.