Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво біоетанолу із зернових
» » Виробництво біоетанолу із зернових

Виробництво біоетанолу із зернових


Кабінет Міністрів України вже погодив продаж земельної ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення спільному підприємству ТзОВ “ХАН-Електробау Україна” у Нововолинську (Волинь) для обслуговування виробничих приміщень площею 2,5307 га вартістю 1220,529 тис. гривень.

 

 

«Це інвестори, які так необхідні Волинському краю. Сьогодні дуже важливе значення мають інвестиції в економіку області, зокрема, у створення в Україні нової галузі з виробництва біоетанолу із зернових культур», – підкреслюєначальник Головного управління Держземагентства у Волинській області Василь Василенко.

 

 

Фахівці землевпорядної служби області визначили ще вісім наділів орієнтовною площею 130,96 га, що можуть бути запропоновані для будівництва заводів із виробництва біоетанолу з кукурудзи.





Схожі новини
  • На Чернігівщині від продажу земельних ділянок бюджети поповнилися на 2,03 млн. грн.
  • В Україні від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів різних рівнів надійшло 211,3 млн гривень
  • Від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів надійшло 131,5 млн. грн.
  • До бюджетів надійшло 79,5 млн гривень від продажу земельних ділянок державної та комунальної власності
  • В Україні створено більше 34 тис. нових агроформувань - Держкомзем

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.