Аграрний тиждень. Україна
» » Держсільгоспінспекція: Перевірки суб’єктів господарювання повинні бути обґрунтованими
» » Держсільгоспінспекція: Перевірки суб’єктів господарювання повинні бути обґрунтованими

Держсільгоспінспекція: Перевірки суб’єктів господарювання повинні бути обґрунтованими


З метою зменшення тиску на суб`єкти господарювання та підвищення ефективності здійснення державного контролю за використанням та охороною земель, Державна інспекція сільського господарства України переглянула плани перевірок її територіальних органів на ІІІ квартал 2013 року та виключила із планів суб`єкти господарювання, перевірки яких вважає необґрунтованими. Це допоможе захистити та зберегти дрібних землевласників та землекористувачів, як найбільш вразливих верств населення.

Крім того, для забезпечення політики Президента України та на виконання Національного плану дій на 2012-2014 роки щодо впровадження Програми «Заможне суспільство, конкуренто спроможна економіка, ефективна держава» було доручено забезпечити визначення критеріїв для оцінки ступеню ризику від впровадження господарської діяльності та періодичності здійснення планових заходів в агропромисловому комплексі.

Зокрема, об’єктивна та всебічна перевірка дотримання вимог законодавства в агропромисловому комплексі може бути здійснена за наявності завірених належним чином територіальними органами Держземагентства України матеріалів та інформації, необхідних для проведення перевірок.





Схожі новини
  • Кабмін затвердить критерії ступеня ризику від впровадження господарської діяльності в АПК
  • Кабмін сьогодні затвердить критерії ступеня ризику від впровадження господарської діяльності в АПК, - Азаров
  • Суб'єктів господарювання сфери карантину рослин перевірятимуть менше
  • Держсільгоспінспекцією розроблено документ, який забезпечить дієвість та системність державного контролю за дотриманням земельного законодавства
  • Лише 46 сільгоспвиробників податківці перевірять у третьому кварталі року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.