Аграрний тиждень. Україна
» » Лише 46 сільгоспвиробників податківці перевірять у третьому кварталі року
» » Лише 46 сільгоспвиробників податківці перевірять у третьому кварталі року

Лише 46 сільгоспвиробників податківці перевірять у третьому кварталі року


До плану-графіку документальних планових перевірок на третій квартал 2012 року включено тільки 46 підприємств сільського господарства. Про це повідомили у прес-службі ДПС.

"У загальному обсязі перевірок у третьому кварталі (1,7 тис. суб’єктів господарювання) питома вага аграріїв складатиме лише 2,6%. В цілому, до плану-графіку перевірок на I півріччя 2012 року було включено 211 сільгоспвиробників, що складало 5% від усіх суб’єктів господарювання, охоплених плановими заходами.

Минулого року планово було перевірено 665 суб’єктів господарювання цієї галузі (5,4% від загальної кількості планових перевірок)", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що у цьому році податкова не провела жодної перевірки представників сільського господарства, що отримали державні компенсації у зв’язку з втратою врожаю.

Фахівці ДПСУ розраховують, що зниження перевірок сприятиме розвитку аграрного сектору національної економіки, а також активнішій участі виробників у програмах державної підтримки сільського господарства.





Схожі новини
  • Держсільгоспінспекція: Перевірки суб’єктів господарювання повинні бути обґрунтованими
  • Суб'єктів господарювання сфери карантину рослин перевірятимуть менше
  • Держсільгоспінспекція: Хмельниччина має позитивний результат з кількості продовольчого зерна
  • Держземагентство видало 77 ліцензій суб'єктам господарювання
  • Держсільгоспінспекцією здійснено близько 50 тис. перевірок стану с\г машин

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.