Аграрний тиждень. Україна
» » У 2013 році в Україні вироблять 2,4 мільйона тонн м’яса
» » У 2013 році в Україні вироблять 2,4 мільйона тонн м’яса

    У 2013 році в Україні вироблять 2,4 мільйона тонн м’яса


    Споживання вироблених в Україні м’яса і м’ясопродуктів може збільшитися завдяки нарощенню виробництва яловичини, курятини та свинини. У поточному році цей показник зросте майже на 6% і досягне 2,4 мільйона тонн. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк.
    «Окрім економічної складової державних програм підтримки тваринництва, важливим є їхній ефект для споживачів. Адже, з одного боку, є бюджетні дотації за вирощених та зданих на забій тварин, селяни отримують реальні гроші. А з іншого, нам важливо, аби українці споживали більше вітчизняного м’яса. І поступово цей показник вдається збільшити», – зазначив Міністр. За словами очільника відомства, цьогоріч в Україні зросте споживання м’яса однією особою майже на 1 кілограм – до 55,3 кілограма. І закріпити таку позитивну тенденцію стало можливим завдяки внутрішньому зростанню виробництва м’яса. «До кінця поточного року виробництво м’яса в Україні досягне 2,4 мільйона тонн. А це на 5,8% більше, ніж торік. Таким чином, завдяки державним програмам підтримки, нам вдалося остаточно закріпити тенденцію до зростання у тваринництві. Тому ми і надалі працюватимемо над розширенням існуючих програм та розробкою нових», – наголосив Микола Присяжнюк.





    Схожі новини
  • У 2013 році приріст виробництва продукції АПК становитиме 109,3%
  • Цього року виробництво молока зросте на 2,4%
  • Цьогоріч поголів’я птиці зросте на 7%
  • У 2012 році в Україні значно зросло поголів’я худоби та птиці
  • У 2012 році виробництво української курятини зросло на 5%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

У 2013 році в Україні вироблять 2,4 мільйона тонн м’яса


Споживання вироблених в Україні м’яса і м’ясопродуктів може збільшитися завдяки нарощенню виробництва яловичини, курятини та свинини. У поточному році цей показник зросте майже на 6% і досягне 2,4 мільйона тонн. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк.
«Окрім економічної складової державних програм підтримки тваринництва, важливим є їхній ефект для споживачів. Адже, з одного боку, є бюджетні дотації за вирощених та зданих на забій тварин, селяни отримують реальні гроші. А з іншого, нам важливо, аби українці споживали більше вітчизняного м’яса. І поступово цей показник вдається збільшити», – зазначив Міністр. За словами очільника відомства, цьогоріч в Україні зросте споживання м’яса однією особою майже на 1 кілограм – до 55,3 кілограма. І закріпити таку позитивну тенденцію стало можливим завдяки внутрішньому зростанню виробництва м’яса. «До кінця поточного року виробництво м’яса в Україні досягне 2,4 мільйона тонн. А це на 5,8% більше, ніж торік. Таким чином, завдяки державним програмам підтримки, нам вдалося остаточно закріпити тенденцію до зростання у тваринництві. Тому ми і надалі працюватимемо над розширенням існуючих програм та розробкою нових», – наголосив Микола Присяжнюк.





Схожі новини
  • У 2013 році приріст виробництва продукції АПК становитиме 109,3%
  • Цього року виробництво молока зросте на 2,4%
  • Цьогоріч поголів’я птиці зросте на 7%
  • У 2012 році в Україні значно зросло поголів’я худоби та птиці
  • У 2012 році виробництво української курятини зросло на 5%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.