Аграрний тиждень. Україна
» » Перевірок поменшає?
» » Перевірок поменшає?

Перевірок поменшає?


Прем’єр-міністр Микола Азаров вимагає від контролюючих органів зменшити кількість перевірок бізнесу. Про це він заявив у вівторок під час наради, на якій розглядався урядовий законопроект «Про внесення змін до деяких законів щодо вдосконалення державного нагляду (контролю) та визначення сфер господарської діяльності, що підлягають державному нагляду (контролю)», повідомляє прес-служба КМУ.
«Нам необхідно знайти розумний компроміс між необхідністю перевіряти і обмеженням втручання в господарську діяльність. Ми повинні запровадити ризикоорієнтований підхід, тобто визначити: де є високий ризик – там і перевіряти; де ризику немає, мають бути мінімальні перевірки», - сказав Глава Уряду.
Він поставив завдання протягом тижня внести до законопроекту озвучені на сьогоднішній нараді пропозиції і передати йому на підпис, після чого документ буде направлений до Парламенту.






Схожі новини
  • Держсільгоспінспекція: Перевірки суб’єктів господарювання повинні бути обґрунтованими
  • Кабмін затвердить критерії ступеня ризику від впровадження господарської діяльності в АПК
  • Кабмін сьогодні затвердить критерії ступеня ризику від впровадження господарської діяльності в АПК, - Азаров
  • Завтра прем'єр піде в магазин перевіряти ціни
  • Держсільгоспінспекцією розроблено документ, який забезпечить дієвість та системність державного контролю за дотриманням земельного законодавства

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.