Аграрний тиждень. Україна
» » Китайці їстимуть українське м’ясо
» » Китайці їстимуть українське м’ясо

Китайці їстимуть українське м’ясо


Вже з наступного року Україна може розпочати експорт м’яса та м’ясопродукції до Китаю. Для цього триває робота з сертифікації українського м’яса, повідомили в Мінагрополітики.
«Нещодавно я мав тижневий візит до Китайської Народної Республіки. І хочу зазначити, що ринок цієї країни є одним з найбільш зарегульованих. Однак нам вдалося досягти значних результатів у просуванні своєї сільгосппродукції до Китаю. Так, на сьогодні ми вже маємо сертифікацію кукурудзи. Наступного тижня приїде робоча група, яка завершить сертифікацію пшениці, ячменю, сої», − зазначив міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк.
За його словами, в Україні вже приступили до підготовки постачання м’яса та м’ясопродукції на китайський ринок.
«Сертифікація м’яса може зайняти 2-3 місяці. І вже з наступного року Україна планує розпочати постачання м’яса та м’ясопродукції до Китаю», − додав міністр.





Схожі новини
  • Україна в 9 раз наростила експорт сільгосппродукції на бенгальський ринок
  • Міністр Присяжнюк у Китаї обговорив можливість експорту українських ячменю та сої
  • Зернотрейдери самостійно вирішать, хто експортуватиме кукурудзу до Китаю
  • Присяжнюк: Україна розширюватиме географію експорту соняшникової олії
  • Україна планує розпочати поставки сої та ріпаку на китайський ринок

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.