Вже з наступного року Україна може розпочати експорт м’яса та м’ясопродукції до Китаю. Для цього триває робота з сертифікації українського м’яса, повідомили в Мінагрополітики.
«Нещодавно я мав тижневий візит до Китайської Народної Республіки. І хочу зазначити, що ринок цієї країни є одним з найбільш зарегульованих. Однак нам вдалося досягти значних результатів у просуванні своєї сільгосппродукції до Китаю. Так, на сьогодні ми вже маємо сертифікацію кукурудзи. Наступного тижня приїде робоча група, яка завершить сертифікацію пшениці, ячменю, сої», − зазначив міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк.
За його словами, в Україні вже приступили до підготовки постачання м’яса та м’ясопродукції на китайський ринок.
«Сертифікація м’яса може зайняти 2-3 місяці. І вже з наступного року Україна планує розпочати постачання м’яса та м’ясопродукції до Китаю», − додав міністр.
Использование специальной техники для сельскохозяйственных задач позволяет повысить качество и сохранность сухих
Докладніше