Аграрний тиждень. Україна
» » 10 тонн небезпечних для людей
» » 10 тонн небезпечних для людей

10 тонн небезпечних для людей


Протягом минулого тижня державні інспектори ветмедицини та співробітники ветміліції перевірили 245 підприємств, діяльність яких пов’язана з обігом тваринницької продукції, повідомили в прес-службі Мінагрополітики.  

 

 

 

Для забезпечення стабільної епізоотичної ситуації в Україні продовжують діяти мобільні групи у складі працівників державної служби ветеринарної медицини та співробітників ветеринарної міліції. 

 

 

Протягом минулого тижня вони перевірили 245 об’єктів, діяльність яких пов’язана з обігом продукції тваринного походження. Крім того, через загрозу занесення збудника африканської чуми свиней, на цілодобових ветеринарно-санітарних постах ветеринари перевірили 266 автомобілів.
Загалом під час перевірок з обігу вилучено майже 10 тонн небезпечної для здоров’я людей тваринницької продукції. А в дохід держави стягнуто понад 24 тисячі гривень.





Схожі новини
  • Ветеринари вилучили понад 1,1 тонни небезпечної тваринницької продукції
  • В Україні вилучено 4,5 тонни небезпечної тваринницької продукції
  • В Україні вилучено понад 20 тонн небезпечної тваринницької продукції
  • Ветеринари вилучили понад 30 тонн небезпечної тваринницької продукції
  • Майже 15 тонн неякісної харчової продукції могло потрапити на прилавки до українців

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.