Аграрний тиждень. Україна
» » Перевозити є чим
» » Перевозити є чим

Перевозити є чим


В Мінінфраструктури України запевняють, що Південно-Західна залізниця забезпечена необхідною кількістю вагонів-зерновозів для перевезення зерна врожаю 2013 року.
Так, повідомляють у відомстві, з серпня поточного року залізничники Південно-Західної магістралі за допомогою 4,174 тис. зерновозів перевезено 266,32 тис. тонн зерна нового врожаю. А з січня по серпень місяці цей показник склав 3,307 млн. тонн. Транспортування вказаного обсягу зерна здійснено 47,7 тис. вагонів.
Цікаво, що Південно-Західна залізниця обслуговує 132 під'їзних колій підприємств, що здійснюють операції із зерновими вантажами. Переробна спроможність вантажних фронтів цих підприємств складає 8720 вагонів із навантаження та 3737 вагонів з вивантаження.
Разом із власниками під'їзних шляхів працівники Південно-Західної залізниці оглянули всі шляхи, які задіяні у транспортуванні зернових вантажів, кажуть в міністерстві. Нині нараховується 129 діючих під'їзних шляхів, готових до перевезення зерна.





Схожі новини
  • З початку року залізниці України навантажили понад 11 млн. тонн зернових
  • З початку року залізниці України навантажили понад 11 млн. тонн зернових
  • Залізниці України навантажили понад 7,753 млн. тонн зернових
  • З початку року залізниці України перевезли понад 15 млн. тонн зернових
  • Залізниці України перевезли майже 8,6 млн. тонн зернових

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.