Аграрний тиждень. Україна
» » На Рівненщині селянам виплатили 7 мільйонів 500 тисяч гривень за утримання телят
» » На Рівненщині селянам виплатили 7 мільйонів 500 тисяч гривень за утримання телят

На Рівненщині селянам виплатили 7 мільйонів 500 тисяч гривень за утримання телят


Таку суму Рівненщина вже отримала з держказни. Тож господарям, які подали заявки на отримання дотації, виплачують гроші за збереження молодняку, прозвітували першому заступникові голови облдержадміністрації Анатолію Юхименку. А загалом, людям виплатять більше 10 мільйонів бюджетної підтримки. Адже на початок вересня понад 22 тисячі краян бажають одержати держкошти за утримання більше 26 тисяч голів молодняку великої рогатої худоби.

Найактивніше оформляють документи селяни з Радивилівського району. Тож вони претендують на майже 2 мільйони бюджетних гривень. Ще майже по мільйону отримають господарі Рокитнівського та Дубенського районів, які також подавали заявки на державне заохочення.

Оформлення документів триває й надалі. Анатолій Юхименко доручив фахівцям на місцях роз'яснювати людям механізм дотування, оскільки саме така фінансова допомога дозволяє збільшити поголів’я в особистих селянських господарствах, тоді як в останні роки кількість корів тільки зменшувалася.






Схожі новини
  • Понад 3 млн. грн. перераховано з держказни у Рівненську область для виплат селянам
  • На Рівненщину надійшов черговий транш дотацій для селян, що утримують телят
  • Дотації на молодняк ВРХ
  • Микола Присяжнюк: Понад 81 тисячу господарів подали заявки на дотацію за утримання молодняку ВРХ
  • Понад 62 тисячі селян отримають дотацію за збереження молодняку ВРХ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.