Аграрний тиждень. Україна
» » Микола Присяжнюк оголосить та нагородить 17 найкращих студентів
» » Микола Присяжнюк оголосить та нагородить 17 найкращих студентів

Микола Присяжнюк оголосить та нагородить 17 найкращих студентів



14 листопада о 10:00 Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк привітає студентів-переможців конкурсу на кращий бізнес-план із створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів.

Микола Присяжнюк оголосить та нагородить 17 найкращих студентів-переможців аграрних вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації на кращий бізнес-план із створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, які володіють сучасними навичками планування діяльності нових форм господарювання, якими є кооперативи, а відповідно, можуть очолити рух з їх розвитку в Україні.

У заході також візьмуть участь Віктор Терес, президент міжнародної благодійної організації "Добробут громад", Олександр Каліберда, заступник керівника проекту, керівник компоненту "Підтримка стабільного законодавчого середовища" USAID "АгроІнвест, а також керівники галузевих асоціацій АПК.





Схожі новини
  • 100 мільйонів на кооперативи
  • «За» кооперативи
  • 83,4% сільських та селищних рад підтримали ініціативу «Рідне село»
  • Сільськогосподарська кооперація вирішить проблему зайнятості населення на селі
  • Микола Присяжнюк: «У 2012 році кількість сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів збільшилася на 30,5%»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.